Zwarte Peper Poeder 1 mm kiemarm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Zwarte Peper Poeder 1 mm kiemarm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 5,57
Op voorraad
SKU
80100-conf
+ -

Zwarte Peper

Peper groeit als bessen aan de tropische peperplant. De scherpe smaak ontstaat door het bestandsdeel piperine. Peper heb je in verschillende kleuren, zwart, wit en groen. De peperplant (piper nigrum) groeit van oorsprong vooral in India. Peper wordt geproduceerd in de meeste tropische gebieden.

Waarom Zwarte Peperkorrels kopen?

Zwarte peperkorrels kopen is een verstandige keuze. Peper kan namelijk in vrijwel elk gerecht gebruikt worden. Het versterkt de smaak van vlees, en geeft een pittige smaak aan soep en puree.

Gezonde eigenschappen Zwarte Peper

De spijsverteringstimulerende werking is de belangrijkste eigenschap van de zwarte peper, maar gemalen zwarte peperkorrels heeft meer eigenschappen. Peper verbetert de opname van andere voedingsstoffen en peper is een krachtige antioxidant.

Waar kan ik Biologisch zwarte peper poeder kopen?

Gemakkelijk Biologisch zwarte peper poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Biologisch zwarte peper poeder bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Biologisch zwarte peper poeder aanbieding meer.

Premium Zwarte Peper Poeder 1 mm kiemarm Biologisch

Zwarte Peper Poeder 1 mm kiemarm Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische pepers komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.