Zwarte Malabar Peper India Biologisch

4.8/5.0 (4 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Zwarte Malabar Peper India Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Zwarte Malabar peper uit India en biologisch

Zwarte Malabar peper India biologisch wordt ook wel de ‘tijgerpeper’ genoemd. Deze peper is afkomstig van de Peperkust, doe zich langs de kust van de staat Kerala bevindt, in het zuid-westen van India. De peper groeit in de hooglanden van Malabar.

De peper wordt speciaal geteeld door boeren die zich in telersverenigingen verenigd hebben. Deze verenigingen bevinden zich vaak ver weg van de rest van de beschaving. Malabar staat bekend om zijn bijzonder rijke biodiversiteit. Het is de thuisbasis en broedplek voor Indiase olifanten en tijgers.

Zwarte Malabar peper India biologisch: de toepassingen

De zwarte Malabar peper uit Indian biologisch is een plant die op traditionele wijze wordt geoogst. Dat houdt in dat er per jaar maar een klein oogstvolume is. In de Malabar uit India zitten smaakstoffen als essentiële oliën. Deze smaakstoffen zorgen voor een smaaksensatie die die van andere pepers overtreft. De Malabar peper wordt geheel ambachtelijk en met de hand geplukt.

Hoe de Malabar peper te gebruiken

Het beste is het de tijgerpeper versgemalen te gebruiken. Op die manier geniet u volop van de unieke en intense smaak, die in de verte aan fruit doet denken. De tijgerpeper is ideaal te combineren met onder andere vlees en vis. Ook kunnen de zwarte peperbollen in gemalen vorm worden toegevoegd aan verschillende sauzen, plus stoofschotels.

Wist je dat er uit het zuidwesten van India nog twee andere pepers afkomstig zijn: dit zijn de Banasura en de Tellicherry. De Malabar peper is een bijzonder populaire peper die veel verkocht wordt. De naam is ook in de Indian Spice Board vastgelegd en beschermd op basis van de Indiase GIO-act.

Zwarte peperkorrels kopen

Zwarte peper kopen doe je bij Naturaplaza. Malabar peper heeft een matig scherpe smaak, die voor zo’n beetje alle gerechten gebruikt kan worden. Na het oogsten is de gedroogde peper nog drie jaar houdbaar, zolang hij donker en droog wordt bewaard. De bewaartermijn dien je wel in acht te nemen, omdat peper na verloop van tijd zijn aroma begint te verliezen

Bent u op zoek naar andere pepers uit India? In ons assortiment kunt u diverse pepers uit India vinden, zoals de Tellicherry Pepper of de Witte Peper Biologisch.

Waar kan ik biologische zwarte tijgerpeper kopen?

Gemakkelijk biologische zwarte tijgerpeper kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische zwarte tijgerpeper kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische zwarte tijgerpeper aanbieding meer.

Zwarte Malabar Peper India Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische zwarte tijgerpeper komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Zwarte Malabar Peper India Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Zwarte Malabar Peper India Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Zwarte Malabar Peper India Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 30028-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Heel
Kleur Zwart
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Zwarte Malabar peper
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt India
Merk Holyflavours
HS-Code 09109999
Private Label mogelijk? Ja
Reviews
Goed product
Goed product, zeer goede smaak, kan alleen maar worden aanbevolen. (Vertaald uit het Duits)
Lekkere peper
Een erg lekkere peper en ook snel geleverd.
lekker scherp pepertje
Wanneer ik eten maak ontbreekt er natuurlijk geen pepertje! daarvoor heb ik deze heerlijke malabar peper gekocht. die is niet meer weg te denken uit mijn eten!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op