Zwarte komijn Nigella Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Zwarte komijn Nigella Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,49
Op voorraad
SKU
80115-conf
+ -

Wat is Nigella?

Hoewel biologisch Nigella zaad ook wel zwarte komijn wordt genoemd, hebben ze geen relatie tot komijn. Komijn is een ander zaad. Zwarte komijn wordt in en rondom India gekweekt. De zaadolie van deze komijnsoort wordt vooral in de Islamitische wereld veelvuldig gebruikt. Nigella-zaden hebben een uitgesproken aroma, een rokerige smaak met tonen van ui, komijn en oregano.

Hoe gebruik je Zwarte Komijn?

Zwarte komijn wordt gebruikt als specerij om gerechten te kruiden en op smaak te brengen. Het is een belangrijk ingrediënt in Naanbrood. Het poeder van de zwarte komijn is een van de ingrediënten in het welbekende Panch phoron (5 specerijen-poeder), dat populair is in India, Bangladesh en Nepal. Panch phoron wordt gemaakt van 5 zaden: Zwarte komijn, Fenegriek, Komijn, Mosterd (zwart) en Venkel (elk een vijfde deel).

Gezonde eigenschappen Nigella

Zwarte Komijn heeft een beperkt bloeddrukverlagend effect.

Waar kan ik nigellazaad kopen?

Gemakkelijk nigellazaad kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je nigellazaad bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele nigellazaad aanbieding meer.

Zwarte komijn Nigella Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde nigellazaad komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Zwarte komijn Nigella Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Zwarte komijn Nigella Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Zwarte komijn Nigella Poeder Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.