Accessoires

Welkom op onze zout accessoires pagina. Hier vind je goede accessoires, die onmisbaar zijn als je investeert in één van onze heerlijke zouten. Deze diverse accessoires zullen er daarnaast voor zorgen dat je nog meer kunt genieten van zout als smaakmaker in verschillende gerechten.

... Lees meer
3 producten
Sorteer op
€ 1,36
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 2,95
Levertijd wordt berekend...
€ 8,57

Zout accessoires

Als je investeert in één van de heerlijke zouten van Naturaplaza, dan kunnen een aantal zout accessoires niet ontbreken. Je hebt een geschikte zoutmolen nodig om je zoutkorrels mee te malen, een goede water- en luchtdichte container om het zout veilig in op te bergen en een vijzel set als je je zout handmatig wilt malen en met andere kruiden wilt mengen. Heb je ook biologische peper gekocht, investeer dan in een stijlvolle peper- en zoutmolen. Bij ons vindt je het allemaal.

Het assortiment bij Naturaplaza

Goede accessoires zijn bij zout onmisbaar. Als jeje zout niet goed opbergt, dan wordt het vochtig en hard. Als je het zout niet goed kunt malen, dan krijg je grote korrels in je eten. Loop ons assortiment dus rustig door en overweeg om een vijzel en stamper of een peper en zout stel te kopen. Een stamper en vijzel gebruik je om het zout te malen en om er eventueel andere kruiden, knoflook en olie doorheen te mengen.

Wij verkopen kwaliteit

Naturaplaza is een winkel die al ruim 2012 jaar natuurproducten aanbiedt en wij weten wat kwaliteit is en wat niet. Daarom bieden wij alleen natuurlijk zout aan. Het zout dat wij verkopen is niet geraffineerd en bevat nog alle mineralen die er van nature in voorkomen. Daarom verdienen je kwalitatieve zout en peper ook een kwalitatieve peper en zout molen.

Snel in gebruik

Als je vandaag bestelt, dan heb je de bestelling in de meeste gevallen morgen al in huis. Met meer dan 2012 jaar ervaring als verkoper van natuurlijke en biologische producten steunen wij iedereen die gezonder wil leven. Bekijk daarom ook de rest van ons assortiment, want ook daar vind je allerlei biologische- en natuurlijke oplossingen voor een gezonder dieet en een gebalanceerde voeding.