Theelichten

Op zoek naar een uniek theelicht? Dan ben je bij Naturaplaza aan het juiste adres. Onze theelichten worden volledig met de hand gemaakt van Himalayazout en geven stuk voor stuk een zachte gloed af.

... Lees meer
2 producten
Sorteer op
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 3,53
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 3,93

Wat zijn theelichten? Theelichten: een spel van licht en duister

Bij het woord ‘theelichten’ denk je waarschijnlijk aan de waxinelichtjes, ofwel theelichtjes Kruidvat. Onze theelichten zijn echter net als onze zoutlampen van Himalayazout volledig met de hand gemaakt. De theelichten zijn afkomstig uit Pakistan.

Koop je bij Naturaplaza een theelicht? Dan weet je zeker dat je een uniek product in huis haalt. We hebben theelichten in talloze vormen en in verschillende kleuren. Stuk voor stuk geven ze een zacht gloed af.

Een zachte gloed

Onze theelichten zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. De meeste van onze lampen geven een prettig zachte roze of oranje gloed af, wat zorg voor een bijzondere sfeer in elke ruimte.

Onze theelichten passen perfect in slaap- of woonkamer, maar komen ook in de badkamer goed tot hun recht. Theelichten zouden net als Himalaya zoutlampen helpen om de leefruimte van negatieve ionen te zuiveren. Kortom: ze vormen een centrale pijler van je welbevinden.

Theelichthouders van HolyFlavours

HolyFlavours is een echt kwaliteitsmerk: NaturaPlaza is er trots op dat het de theelichten van HolyFlavours tot zijn assortiment mag rekenen. Het merk is een specialist op het gebied van het vervaardigen van zoutproducten, waaronder zouttheelichten.

De Himalaya Cube bijvoorbeeld is gemaakt van 100% zuiver kristalzout afkomstig uit het Himalayagebergte. De ‘Cube’ heeft een fraaie kubusvorm en past perfect binnen het totaalplaatje van je woon- of werkkamer.

Bewaar je theelicht droog

De reden dat je je theelichten droog moet bewaren, is de volgende: zout neemt vocht op (niet voor niets worden er vaak een paar korreltjes rijst aan zoutbusjes toegevoegd om te verhinderen dat zout door het vocht gaat klonteren. Omdat zout een natuurproduct is, kan het bovendien zo zijn dat je bestelling er net iets anders uitziet qua kleur en nuance dan op de foto’s.

Verschillende soorten theelicht

Een theelicht kan in verschillende vormen, maten en materialen komen. NaturaPlaza heeft uitsluitend gekozen voor theelichten gemaakt van 100% natuurlijk Himalaya zout. Dat heeft een reden: dit zout heeft een aantal unieke zuiverende werkingen, door de uitstoot van negatieve ionen. Stof, vuil en zelfs elektromagnetische straling kan hiermee teniet worden gedaan.

Een Himalaya zout theelicht is gemaakt van 100% natuurlijk zout uit het Himalaya gebied. Bij Naturaplaza hebben we verschillende soorten zouten theelichten in de aanbieding. De kubus is er één van, maar ook hebben we theelichten in de vorm van een hartje (leuk cadeau voor je geliefde of minnaar), theelichten bolvorm en zelfs theelichten met de vorm van een roos.

Theelichten met grove slag

Ook hebben we vele varianten theelichten met een grove slag om een authentieke Feng Shui sfeer te creëren in je leef-, werk- of slaapruimte. Het theelicht Feng Shui van HolyFlavours is maar liefst 1 kilo zwaar. Dit theelichtje wordt ondersteund door rubbers, is zeer fijn beslagen en 100% handwerk.

Het resultaat is dat je een prachtige en unieke sfeer in huis haalt. Ieder Himalayazout theelicht is volledig handgemaakt en met de hand in een specifieke vorm geslepen.

De gezondheidsvoordelen van Himalayazout

Over Himalayazout lampen en theelichten wordt wel beweerd dat ze ontspannend werken en de concentratie kunnen vergroten. Biova theelichten geven niet alleen warmten, een fraai effect, uniek gezelligheid, sfeer, maar ook rust in huis. Het is de ideale manier om ’s avonds in de donkere maanden huislijke gezelligheid te creëren en te zorgen voor een vorm van luchtverfrissing op dagen dat de ramen vanwege de kou buiten gesloten moeten blijven.