Bron-en meerzout

In ons assortiment bron- en meerzouten vind je diverse zouten die absoluut niet standaard zijn. Het zijn zouten van hoogwaardige kwaliteit die afkomstig zijn uit bronnen en meren en niet uit de zee. Onze zouten bevatten belangrijke mineralen die goed zijn voor ons lichaam.

... Lees meer
3 producten
Sorteer op
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 3,01
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 2,80

Bron- en meerzout

De naam vertelt het natuurlijk al, maar bron- en meerzout is zout dat afkomstig is uit bronnen en meren en niet uit de zee. Het bron- en meerzout welt op uit bronnen of is achtergebleven als residu achter na verdamping van het meer. De zouten die wij verkopen bevatten belangrijke mineralen die goed zijn voor ons lichaam. Deze mineralen zijn aan traditioneel keukenzout in de meeste gevallen onttrokken. Daarbij zul je direct merken dat het bron- en meerzout dat wij verkopen ook een stuk lekkerder is.

Ons aanbod

Loop ons assortiment bron- en meerzout rustig door en je zult zien dat deze zouten absoluut niet standaard zijn. Zo hebben we inca zonnezout granulaat, kalahari woestijnzout en bronwaterzout uit Portugal. Vergeet niet ook bij de accessoires te kijken, zodat je een geschikte molen aan kunt schaffen om je zout mee toe te dienen en om uw zout veilig in op te bergen.

Zeker natuurlijk

Besluit je om speciaal zout bij ons te bestellen, dan weet je zeker dat het product dat je ontvangt 100% natuurlijk is. Ons zout is niet geraffineerd of bewerkt. Het bevat nog alle mineralen die er van nature in zitten. Dat is een veel beter alternatief, dan normaal keukenzout.

Snel koken met je bron- en meerzout

Als je vandaag bestelt, dan heb je de bestelling in de meeste gevallen morgen al in huis. Met meer dan 2012 jaar ervaring als verkoper van natuurlijke en biologische producten steunen wij iedereen die gezonder wil leven. Bekijk daarom ook de rest van ons assortiment, want ook daar vind je allerlei biologische- en natuurlijke oplossingen voor een gezonder dieet en een gebalanceerde voeding.