Bad- en scrubzout

Welkom op onze bad- en scrubzout pagina met in ons assortiment verschillende soorten badzouten. Onze bad- en scrubzouten zijn van hoge kwaliteit, waarmee je een heerlijk relaxende bad zult ervaren en je huid optimaal zult verzorgen.

... Lees meer
5 producten
Sorteer op
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 2,50
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 2,50
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 2,59
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 2,83
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 2,81

Bad- en scrubzout

In bad gaan en scrubben met zout is iets wat mensen al eeuwen doen en wat erg ontspannend is. Tijd voor jou om dit ook uit te proberen.

Bad- en scrubzout van Naturaplaza

In ons assortiment tref je verschillende soorten bad zout aan. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zout scrub of een setje badzoutkogels. We hebben ook de accessoires die je dan nodig hebt, zoals een scrubhandschoen of een rugborstel. Wat betreft scrubzout bieden we verschillende opties aan, waaronder Keltisch zeezout en Himalaya kristalzout. Hiermee kun je een heerlijk relaxed bad ervaren én je huid en gewrichten optimaal verzorgen.

Hoge kwaliteit

Wij verkopen biologische etenswaren van hoge kwaliteit, maar naar ons zout voor in bad zijn we net zo streng. Zo bepaal je bijvoorbeeld zelf welke doorsnee uw badzout moet hebben en kun je kiezen tussen fijn (0-1 mm), medium (2-5 mm) of grof (4-8 mm). Met een scrubhandschoen wrijf je het zout na de sauna of het douchen over je huid. Dit zorgt voor een natuurlijke peeling van je huid en het verwijdert ook nare zweetgeurtjes.

Badzout kopen en lekker vlug in bad?

Als je vandaag bestelt, dan heb je de bestelling in de meeste gevallen morgen al in huis. Met meer dan 2012 jaar ervaring als verkoper van natuurlijke en biologische producten steunen wij iedereen die gezonder wil leven. Bekijk daarom ook de rest van ons assortiment, want ook daar vind je allerlei biologische- en natuurlijke oplossingen voor een gezonder dieet en een gebalanceerde voeding.