Zonnebloemolie ontgeurd Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Zonnebloemolie ontgeurd Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Niet op voorraad
SKU
80182-conf

Ontgeurde zonnebloemolie

Onze biologische zonnebloemolie wordt geperst uit zonnebloempitten, afkomstig uit Europa.

Productieproces van ontgeurde Zonnebloemolie

Biologische zonnebloemolie wordt gefiltreerd en door middel van een stoombehandeling en het gebruik van natuurlijke bleekaarde, actieve kool en citroenzuur ontgeurd en ontkleurd.

Bijzondere eigenschappen van ontgeurde Zonnebloemolie

De Zonnebloemolie is neutraal van geur en smaak en daardoor zeer geschikt voor het bakken en het braden. Tevens bij uitstek geschikt als bakolie voor vegetariërs en veganisten. Zonnebloemolie bevat veel Vitamine E.

Waar kan ik ontgeurde zonnebloemolie kopen?

Gemakkelijk ontgeurde zonnebloemolie kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je ontgeurde zonnebloemolie kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele ontgeurde zonnebloemolie aanbieding meer.

Zonnebloemolie ontgeurd Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde ontgeurde zonnebloemolie komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Zonnebloemolie ontgeurd Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Zonnebloemolie ontgeurd Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Zonnebloemolie ontgeurd Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.