organic

Zonnebloemolie ontgeurd Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Zonnebloemolie ontgeurd Biologisch? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Neutrale geur en smaak, perfect voor bakken en braden
  • plus-circle Geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • plus-circle Rijk aan vitamine E
Details

Ontgeurde zonnebloemolie

Onze biologische zonnebloemolie wordt geperst uit zonnebloempitten, afkomstig uit Europa.

Productieproces van ontgeurde Zonnebloemolie

Biologische zonnebloemolie wordt gefiltreerd en door middel van een stoombehandeling en het gebruik van natuurlijke bleekaarde, actieve kool en citroenzuur ontgeurd en ontkleurd.

Bijzondere eigenschappen van ontgeurde Zonnebloemolie

De Zonnebloemolie is neutraal van geur en smaak en daardoor zeer geschikt voor het bakken en het braden. Tevens bij uitstek geschikt als bakolie voor vegetariërs en veganisten. Zonnebloemolie bevat veel Vitamine E.

Waar kan ik ontgeurde zonnebloemolie kopen?

Gemakkelijk ontgeurde zonnebloemolie kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je ontgeurde zonnebloemolie kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele ontgeurde zonnebloemolie aanbieding meer.

Zonnebloemolie ontgeurd Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde ontgeurde zonnebloemolie komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Zonnebloemolie ontgeurd Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Zonnebloemolie ontgeurd Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Zonnebloemolie ontgeurd Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80182-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Olie
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Zonnebloemolie
Vitamines en Mineralen Vitamine E
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Frankrijk, Oekraïne
Merk Holyflavours
HS-Code 15121990
Private Label mogelijk? Nee
Energie (kcal/kJ) 882 kcal / 3693 KJ
Eiwitten 0 g
Koolhydraten 0 g
Vetten 100 g
Verzadigde Vetten 12 g
Vezels 0 g
Natrium 1 mg
Zout 0 g
Reviews
star star star star star
Zonnebloemolie ontgeurd
Ik gebruik deze olie voor om in te bakken, het is erg goed om daar in te bakken, het eten wordt altijd top gaar als ik het in olie bak, het is ook nog biologisch dus lekker gezond en plantaardig.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op