Zonnebloem Zaden Heel Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Zonnebloem Zaden Heel Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 2,71
Op voorraad
SKU
42940-conf
+ -

Bloem vernoemd naar de zon

De zonnebloem komt oorspronkelijk uit Noord- Midden Amerika. De zonnebloem bloeit van juli tot oktober. Op zonnige dagen draait de bloemkop met de zon mee.

Nutriënten in Zonnebloempitten

De zonnebloempit is de vrucht van een zonnebloem. Ze zijn eetbaar wanneer ze zijn verwijderd uit de schil. Zonnebloempitten bevatten vooral vitamine B en E, fosfor, koper, magnesium en het krachtige antioxidant seleen.

Consumptie van zonnebloempitten

Eet deze gezonde zaadjes zo uit de hand of meng ze met andere zaden en pitten tot een superfood mix, die je in de yoghurt of over je salade sprenkelt.

Premium Zonnebloem Zaden Heel Biologisch

Zonnebloem Zaden Heel Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische zaden & pitten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.