Stevia Kweken

Wil je graag je eigen stevia kweken thuis? Dan ben je bij Naturaplaza helemaal aan het juiste adres. Hier vind je stevia zaden in een zakje en met de juiste zorg heb jij ook thuis een stevia plantje staan.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Stevia zaden in zakje circa 20 stuks hoofdafbeelding
    Stevia zaden in zakje circa 20 stuks SKU: 30803
    Waardering:
    100%
    Out Of Stock
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stevia Kweken

Ben je ook zo enthousiast over Stevia en wil je graag je eigen Stevia kweken? Dat kan. Bij Naturaplaza ben je hiervoor helemaal aan het juiste adres. Wij weten als geen ander hoe je het kweekproces van de Steviaplant het best vorm kunt geven. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op wanneer je eerst meer informatie wilt. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor Steviazaden om je eigen Steviaplant mee te gaan kweken. Deze zaden komen uit Paraguay. De Steviaplant groeit namelijk van oorsprong in Zuid- en Centraal-Amerika. Vandaag de dag geniet Stevia steeds meer populariteit als natuurlijke suikervervanger. Dat is niet zonder reden, want Stevia is veilig te gebruiken, lekker en ook nog eens gezond.

Ideaal voor diabetespatiënten

Doordat Stevia geen invloed heeft op je bloedspiegel, is het voor diabetespatiënten een uitstekend alternatief voor regulier tafelsuiker. Ditzelfde geldt voor mensen met fenylketonurie (PKU) en candida. Stevia zonder toevoegingen heeft daarbij een glycemische index (GI) van 0 (nul). Hierdoor is het ook zeker geschikt om te gebruiken door mensen die een dieet volgen of de nodige pondjes willen afvallen. Maar voorkomen is nog altijd beter dan genezen, dus eigenlijk doet iedereen er verstandig aan om gewone suikers te vervangen door Stevia zoetstoffen.

Steviazaden in zakje

Zelf Stevia kweken doe je met de Steviazaden van Naturaplaza. Hiermee kun je thuis je eigen teelt maken, in een kas of in een (moes)tuin. Voor je het weet staan ook jouw Steviaplantje en bladeren in het middelpunt van verwondering. Onze Steviazaden komen uit het noordoosten van Paraguay en zijn van topkwaliteit. Zodra je op het blad kauwt maakt zich een heerlijke natuurlijke zoetheid van je mond meester. Je kunt er tussendoor lekker van snoepen, of toevoegen aan je koffie, thee en gerechten zoals rodekool en rabarber. Omdat het Steviaplantje in Nederland niet bloeit, raden we je aan het af en toe een jaar binnen te laten overwinteren.

Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.