Zoethout Wortel Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Zoethout Wortel Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 5,57
Op voorraad
SKU
40093-conf
+ -

Oorsprong Zoethout

Zoethout is in de handel de aanduiding voor korte stukjes van de wortelstok van de plant glycyrrhiza glabra, wat een plant is die van oorsprong voorkomt in Eurazië, Noord-Afrika en West-Azië. Inmiddels is deze plant wereldwijd te vinden. Het sap uit de wortel wordt gebruikt als grondstof voor drop.

Verwerking tot Zoethout Wortel Poeder

De zoethoutwortel met een maalproces verwerkt tot zoethout wortel poeder. Het poeder heeft een fijne gele tot donkergele kleur met een zoete smaak.

Waarom Zoethout kopen?

Zoethout kopen is een verstandige keuze. Zoethout bevat een zoetstof glycyrrhizinezuur die tientallen malen sterk is dan suiker. De zoetkracht van deze zoetstof is wel 30 tot 50 keer sterker dan suiker. Het voordeel van zoethout wortel poeder is dat het niet schadelijk is voor de tanden. Het wordt daarom veelal gebruikt in drop, sauzen en marinades.

Waar kan ik biologisch zoethoutwortel poeder kopen?

Gemakkelijk biologisch zoethoutwortel poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch zoethoutwortel poeder bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch zoethoutwortel poeder aanbieding meer.

Zoethout Wortel Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch zoethoutwortel poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Zoethout Wortel Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Zoethout Wortel Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Zoethout Wortel Poeder Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.