Zoete Amandel Olie 125 ml Najel

Biologische Zoete Amandelolie Najel, verkregen door een eerste koude persing is 100% natuurlijk.Rijk aan vitamine A en E dus een echte voedende verzorging voor het lichaam, gezicht, nagels en haar. De voedende kracht wordt versterkt door de omega's 6 en 9 die de huid verzachten en kalmeren.
Waardering:
100% of 100
€ 16,81
Niet op voorraad
SKU
457601
Verwachte levertijd: 15 werkdag(en)
  • Koop 3 voor € 16,30 (incl. BTW) per stuk
  • Koop 5 voor € 15,97 (incl. BTW) per stuk
  • Koop 10 voor € 15,13 (incl. BTW) per stuk

  Zoete Amandel Olie 

  Najel Zoete Amandel Olie is een natuurproduct met alle voordelen van zoete amandelen in een handig klein flesje heeft. Je huid wordt voortdurend blootgesteld aan externe agressors zoals vervuiling, kou, hitte, enz. Het is daarom van vitaal belang om de huid te voorzien van een beschermende en voedende verzorging. Zoete Amandelolie beschermt en kalmeert de huid. 

  Gebruik Zoete Amandel Olie

  Doe een paar druppels Najel Najel Zoete Amandel Olie op je handen en verdeel over je gezicht, hals en lichaam. Masseer zachtjes in.

  Over Najel

  Najel behoort dankzij haar vakmanschap tot de belangrijkste zeepmakers ter wereld. Het bedrijf begon in 1900 in Aleppo, Syrië. Een aantal jaren later vond Najel vloeibare Aleppo zeep uit. Het hoofdkantoor van Najel is gevestigd in Villeurbanne, Frankrijk. In Syrië beschikt Najel over twee productielocaties: in Afrin en in Aleppo. Najel produceert natuurlijke, organische verzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit, die over de hele wereld bekend zijn vanwege de gunstige eigenschappen.

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.