Zoete Amandel Olie 125 ml Najel

5/5.0 (1 reviews)

Biologische Zoete Amandelolie Najel, verkregen door een eerste koude persing is 100% natuurlijk.Rijk aan vitamine A en E dus een echte voedende verzorging voor het lichaam, gezicht, nagels en haar. De voedende kracht wordt versterkt door de omega's 6 en 9 die de huid verzachten en kalmeren.

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Zoete Amandel Olie 

Najel Zoete Amandel Olie is een natuurproduct met alle voordelen van zoete amandelen in een handig klein flesje heeft. Je huid wordt voortdurend blootgesteld aan externe agressors zoals vervuiling, kou, hitte, enz. Het is daarom van vitaal belang om de huid te voorzien van een beschermende en voedende verzorging. Zoete Amandelolie beschermt en kalmeert de huid. 

Gebruik Zoete Amandel Olie

Doe een paar druppels Najel Najel Zoete Amandel Olie op je handen en verdeel over je gezicht, hals en lichaam. Masseer zachtjes in.

Over Najel

Najel behoort dankzij haar vakmanschap tot de belangrijkste zeepmakers ter wereld. Het bedrijf begon in 1900 in Aleppo, Syrië. Een aantal jaren later vond Najel vloeibare Aleppo zeep uit. Het hoofdkantoor van Najel is gevestigd in Villeurbanne, Frankrijk. In Syrië beschikt Najel over twee productielocaties: in Afrin en in Aleppo. Najel produceert natuurlijke, organische verzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit, die over de hele wereld bekend zijn vanwege de gunstige eigenschappen.

Kenmerken
Artikelnummer 457601
Productvorm Olie
Speciale Eigenschappen Allergeen vrij, Conventioneel, 100% Natuurlijk
Land van productie Frankrijk
Merk Najel
EAN 3760061222939
Private Label mogelijk? Nee
Energie (kcal/kJ) 0
Eiwitten 0
Koolhydraten 0
Vetten 0
Verzadigde Vetten 0
Vezels 0
Natrium 0
Zout 0
Reviews
star star star star star
Zeer professionele olie
Deze amandel olie van Najel is zeer professioneel en fijn in gebruik. Mijn hoofd voelt weer zacht aan en ik heb geen last meer van schilfers en dergelijke.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op