Wortel poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Wortel poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,82
Op voorraad
SKU
80044-conf
+ -

Wat kun je met Wortel poeder?

Wortelpoeder heeft een milde, zoete en licht peperige smaak die heerlijk is in onder andere smoothies en sauzen. Het kan ook worden gebruikt als smaakstof of als natuurlijke kleurstof in pasta’s en gebak.

Waar is wortelpoeder goed voor?

Als één van de populairste groenten ter wereld bevat de wortel hoge voedingswaardes. Wortel poeder is rijk aan bètacaroteen, dat in het lichaam wordt omgezet in vitamine A. Ook is wortelpoeder rijk aan antioxidanten, mineralen en vezels.

Productieproces Wortel poeder

Wortelpoeder wordt gemaakt door verse wortels te drogen en ze vervolgens tot een fijn poeder te malen.

Premium Wortel poeder Biologisch

Wortel poeder Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogde groenten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.