Wortel poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Wortel poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,56
Op voorraad
SKU
80044-conf
+ -

Waar is wortelpoeder goed voor?

Als één van de populairste groenten ter wereld bevat de wortel hoge voedingswaardes. Wortel poeder is rijk aan bètacaroteen, dat in het lichaam wordt omgezet in vitamine A. Ook is wortelpoeder rijk aan antioxidanten, mineralen en vezels.

Productieproces Wortel poeder

Wortelpoeder wordt gemaakt door verse wortels te drogen en ze vervolgens tot een fijn poeder te malen. Let erop dat u het wortelpoeder op een droge plek bewaard. Wortel is namelijk sterk hygroscopisch.

Waar voor kan je Wortel poeder gebruiken?

Wortelpoeder heeft een milde, zoete en licht peperige smaak die heerlijk is in onder andere smoothies en sauzen. Het kan ook worden gebruikt als smaakstof of als natuurlijke kleurstof in pasta’s en gebak.

Waar kan ik biologische wortel producten kopen?

Gemakkelijk biologische wortel producten kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische wortel producten bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische wortel producten aanbieding meer.

Wortel poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische wortel producten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Wortel poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Wortel poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Wortel poeder Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.