Wortel Granulaat 0.1-0.8 mm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Wortel Granulaat 0.1-0.8 mm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,88
Op voorraad
SKU
80054-conf
+ -

Herkomst Wortel

De wortel (Daucus carota) is een knolgewas en meestal oranje van kleur, hoewel er ook paarse, zwarte, rode, witte en gele varianten bestaan. Die varianten zijn allemaal gedomesticeerde vormen van de wilde wortel, die inheems is in Europa en Zuidwest-Azië. De plant is waarschijnlijk afkomstig uit Perzië en werd oorspronkelijk gekweekt voor zijn bladeren en zaden. Het meest gegeten deel van de plant is de penwortel, hoewel de stengels en de bladeren ook worden gegeten. De tamme wortel is selectief gekweekt voor zijn sterk vergrote, smakelijker penwortel met minder houtachtige textuur.

Verwerking tot Wortel Granulaat

Na de oogst wordt de wortel eerst gewassen en in stukken gesneden. Deze stukken worden vervolgens gedroogd. Na dit proces worden de wortels verwerkt to wortel granulaat. Het granulaat heeft een oranje tot rode kleur met een typisch wortel aroma. Het wortel granulaat heeft een licht zoete smaak en de gedroogde stukjes zijn geschikt voor soepen, rijsttafels, bami en nasi gerechten.

Gezonde eigenschappen Wortel Granulaat

Wortel zit boordevol vitamines, voedingsstoffen en antioxidanten. Zo zijn wortels rijk aan bètacaroteen, dat in het lichaam wordt omgezet in vitamine A. Daarnaast bevat het Vitamine B, C, ijzer en calcium. Wortel staat ook bekend om het verhelpen van maag- en darmproblemen en ondersteuning van de oogfuncties.

Waar kan ik biologisch wortel granulaat kopen?

Gemakkelijk biologisch wortel granulaat kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch wortel granulaat bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch wortel granulaat aanbieding meer.

Wortel Granulaat 0.1-0.8 mm Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch wortel granulaat komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Wortel Granulaat 0.1-0.8 mm Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Wortel Granulaat 0.1-0.8 mm Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Wortel Granulaat 0.1-0.8 mm Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.