Witte Peper Poeder kiemarm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Witte Peper Poeder kiemarm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 7,06
Op voorraad
SKU
80101-conf
+ -

Wat achtergronden over Witte Peper

Peper groeit als bessen aan de tropische peperplant, Piper nigrum. De scherpe smaak van peperkorrels ontstaat door het bestanddeel piperine. Peper bestaat in verschillende kleurvarianten, zwart, wit en groen.

Productieproces van Witte Peper

De peperbessen worden geweekt in water, waardoor gaan ze gisten. De bessen barsten open en de zwarte korrel komt tevoorschijn. Die korrels worden daarna goed gewassen en van hun schil ontdaan waarna de witte korrel tevoorschijn komt. De witte peperkorrels zijn even groot als de zwarte. Het langere productieproces maakt witte peper samen met de rode peper de duurste van de vier kleuren peper.

Gezonde eigenschappen Witte Peper poeder en toepassingen

Peper kan in vrijwel elk gerecht verwerkt worden. Het versterkt de smaak van bijvoorbeeld vlees, en geeft een pittige smaak aan soep en puree. Peper wordt ook (met mate) in sommige gebaksoorten gebruikt, bijvoorbeeld in pepernoten. In sommige gerechten worden hele peperkorrels gebruikt, de gedroogde besjes van de peperplant. Daarnaast wordt peper ook als gemalen poeder gebruikt. In India wordt peper gebruikt in de pittigste kerriemengsels.

Waar kan ik Biologisch witte peper poeder kopen?

Gemakkelijk Biologisch witte peper poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Biologisch witte peper poeder bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Biologisch witte peper poeder aanbieding meer.

Premium Witte Peper Poeder kiemarm Biologisch

Witte Peper Poeder kiemarm Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische pepers komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.