organic

Witte Peper Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Witte Peper Biologisch? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Geeft een scherpe smaak aan gerechten
  • plus-circle Kan gebruikt worden in verschillende keukens en gerechten
  • plus-circle Wordt verkregen uit rijpe sinaasappelkleurige tot roodachtige pepervruchten
Details

Productieproces Witte Peper

Witte peper wordt verkregen uit rijpe sinaasappelkleurige tot roodachtige pepervruchten. De buitenste schil en het vruchtvlees van de peperbessen worden verwijderd door de vers geoogste peperbessen in jutezakken zo'n 8 tot 10 dagen in langzaam stromend water te weken. Het vruchtvlees lost daardoor op en de schil kan hierna eenvoudig mechanisch worden verwijderd. De beige paprika kernen die overblijven worden vervolgens in de zon gedroogd en daardoor verder gebleekt.

Toepassingen van Witte Peper in de keuken

Witte peper is minder aromatisch dan zwarte peper, maar wel zeer scherp en dient met mate te worden gebruikt. Het past goed bij vis, lichte gevogeltesoorten, groenten, rijst en noedels, maar ook bij alle lichte sauzen en soepen.

De 'dorstige' Peper

Witte peper wordt in verbouwd in Kerala in India, Indonesië, Maleisië, China en Brazilië. Om witte peper te kunnen kweken moet er voldoende vers stromend water beschikbaar zijn. Indonesië is de grootste producent van witte peper en de peper van het eiland Bangka wordt beschouwd als de fijnste.

Waar kan ik witte peper producten kopen?

Gemakkelijk witte peper producten kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je witte peper producten kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele witte peper producten aanbieding meer.

Witte Peper Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde witte peper producten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Witte Peper Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Witte Peper Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Witte Peper Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 30054-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Heel
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Witte peper
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt India
Merk Holyflavours
HS-Code 09109999
Private Label mogelijk? Ja
Reviews
star star star star star
Lekkere peper voor bij de vis!
Lekkere peper voor bij de vis!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op