Walnoten Licht half biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Walnoten Licht half biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,05
Op voorraad
SKU
42690-conf
+ -

Enkele noten over de Walnoten

Met walnoot of okkernoot wordt meestal gedoeld op de vrucht van de gewone walnoten- of okkernotenboom (Juglans regia). Walnoten worden volop gekweekt in landen met een gematigd klimaat. Warme zomers en relatief koude tot milde winters zijn een ideaal klimaat. De walnotenboom is populair omdat ze muggen verjaagd. Men kan de walnoten rapen, uit de boom 'knuppelen' of plukken met een oogstmachine. Walnoten worden niet vers van de boom gegeten. Na de oogst worden de vruchten een aantal weken gedroogd in een goed geventileerde ruimte.

Gezonde eigenschappen van Walnoten

Walnoten bevatten met name de mineralen mangaan, fosfor, magnesium, zink, ijzer en kalium. Ook zijn ze een bron van vitamine B1, gamma-tocoferol (een vorm van vitamine E) en foliumzuur. Er is enig bewijs dat regelmatige consumptie van walnoten het risico op hartklachten kan verminderen.

Toepassingen van walnoten

Walnoten kunnen als snack worden genuttigd, alleen of in combinatie met andere noten in een mix. Maar walnoten kunnen ook als ingredient worden gebruikt in gerechten. Het is een belangrijk bestanddeel in baklava bijvoorbeeld. Ze zijn ook een geschikte topping op taart en schepijs.

Premium Walnoten Licht half biologisch

Walnoten Licht half biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische noten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.