Venkel Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Venkel Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,36
Op voorraad
SKU
80037-conf
+ -

Wat is Venkel?

Foeniculum Vulgare, oftewel venkel, is een plant die lid is van de schermbloemenfamilie. Naast venkel behoren ook peterselie, de wortel, selderij en kervel tot de schermbloemigen.Van oorsprong komt venkel uit Azië, maar in de middeleeuwen deed deze specerij ook zijn intrede in Europa.

Venkel zaden als specerij

Door het uiterlijk onderaan de bladeren lijkt venkel op een knolsoort, maar het is toch echt een bolsoort. De bol wordt gebruikt als groente, de draadvormige bladvertakkingen worden gebruikt als kruidenbron en de zaden van de plant als specerij.

Venkel poeder toepassingen

Vandaag de dag wordt het poeder regelmatig gebruikt in tal van keukens. Dit komt niet in de laatste plaats door de heerlijke anijsachtige smaak die dit zaad heeft. venkelpoeder is een belangrijke bron van Proteïne, vezels, B vitamines en mineralen zoals calcium, ijzer, magnesium en mangaan.

Waar kan ik biologische venkel kopen?

Gemakkelijk biologische venkel kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische venkel bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische venkel aanbieding meer.

Venkel Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische venkel komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Venkel Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Venkel Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Venkel Poeder Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.