organic

Uien Granulaat 0.5-1 mm kiemarm Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Uien Granulaat 0.5-1 mm kiemarm Biologisch? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Extra accessories
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Gemaakt van gesnipperde en gedroogde ui, ideaal om de smaak van vlees en visgerechten te intensiveren.
  • plus-circle Uien granulaat bevat weinig voedingsstoffen, proteïne en vet, waardoor het een gezonde smaakversterker is.
  • plus-circle Geschikt voor gebruik in verschillende gerechten en keukens, vanwege de veelzijdige toepassingen van uien.
Details

De mysterieuze herkomst van de Ui

De ui (Allium cepa), of tuinui, in Zuid-Nederland en Vlaanderen ook wel ajuin of juin genoemd, en in Noord-Nederland siepel, is een plant uit de narcisfamilie. De herkomst van de plant is onduidelijk, maar waarschijnlijk stamt ze uit Midden-Azië hoewel daar nooit wilde exemplaren zijn aangetroffen. Uit geschriften van rond 3000 v.Chr. blijkt dat de ui voor het eerst in delen van Azië, in Iran en Afghanistan, werd verbouwd. In deze periode werd de ui ook in China en later ook in het oude India verbouwd. Vanuit India is de ui naar Griekenland en Egypte gebracht.

Iets over teelt van de plant

De uienplant groeit uit zaad. In het eerste jaar wordt de bol gevormd, in het tweede jaar gaat de plant bloeien om zich voort te planten.

Gezonde eigenschappen van Uien en haar toepassingen

Uien zijn niet alleen een groente, maar ook een smaakmaker, net als prei, wortel en selderieknol. In de boeddhistische keuken worden uien vermeden, vanwege de geur en de vermeende lustopwekkende werking. Uiengranulaat is gemaakt van gesnipperde en gedroogde ui. Omdat ui een smaakversterker is die zelf maar zeer weinig voedingsstoffen, proteïne en vet bevat, is hij zeer geschikt om op een gezonde manier de smaak van vlees en visgerechten te intensiveren.

Waar kan ik biologisch uien granulaat kopen?

Gemakkelijk biologisch uien granulaat kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch uien granulaat kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch uien granulaat aanbieding meer.

Uien Granulaat 0.5-1 mm kiemarm Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch uien granulaat komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Uien Granulaat 0.5-1 mm kiemarm Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Uien Granulaat 0.5-1 mm kiemarm Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Uien Granulaat 0.5-1 mm kiemarm Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80156-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Granulaat
Aanbevolen gebruik Voeg naar smaak toe aan uw favoriete gerechten.
Ingrediënten Ui
Speciale Eigenschappen BIO, Kiemarm
Land van teelt Egypte
Merk Holyflavours
HS-Code 07122000
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 353 kcal / 1477 KJ
Eiwitten 14 g
Koolhydraten 59 g (45 g sugar)
Vetten 3 g
Verzadigde Vetten 1 g
Vezels 19 g
Natrium 87 mg
Zout 0 g
Reviews
star star star star star
top
Een goed product en een geweldig snelle levering.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op