Trilzwam Poeder Tremella fuciformis Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Trilzwam Poeder Tremella fuciformis Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 12,08
Op voorraad
SKU
80203-conf
+ -

Leefgebied van de Trilzwam

De trilzwam (Tremella fuciformis) is een paddenstoel die het gehele jaar door, maar vooral in het voorjaar en late herfst, te vinden is op takken van loofbomen en struiken. Het vruchtlichaam van de trilzwam heeft een doorsnede van 1 tot 5 cm en is onregelmatig hersenachtig geplooid. De kleur van de trilzwam is geeloranje. Het is een paddenstoel die vooral bekend is in de Aziatische keuken.

Verwerking tot Trilzwam Poeder

De trilzwam wordt na de oogst in een oven gedaan om te drogen. Als de zwammen droog zijn worden ze tot een fijn poeder vermalen, dat licht geel van kleur is.

Gezonde eigenschappen van Trilzwam Poeder

Trilzwammen bevatten meer vitamine D dan veel andere voedingsbronnen, dit zien we ook terug in het trilzwam poeder wat veel vitamine D bevat. Het trilzwam poeder is daarnaast ook rijk aan antioxidanten en vezels.

Waar kan ik biologische paddenstoelen ingredienten kopen?

Gemakkelijk biologische paddenstoelen ingredienten kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische paddenstoelen ingredienten kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische paddenstoelen ingredienten aanbieding meer.

Trilzwam Poeder Tremella fuciformis Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische paddenstoelen ingredienten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Trilzwam Poeder Tremella fuciformis Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Trilzwam Poeder Tremella fuciformis Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Trilzwam Poeder Tremella fuciformis Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.