Tomaten Poeder Biologisch

5/5.0 (2 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Tomaten Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Chilipeper granulaat

Chili granulaat wordt gemaakt van chilipepers. Chilipepers komen oorspronkelijk uit Zuid- en Midden Amerika. Chilipepers bevatten de stof capsaïde, deze stof maakt de pepers heet, dus hoe meer capsaïde in de peper zit hoe scherper het granulaat is. De scherpte wordt gemeten in SHU (de schaal van Scoville). Dit poeder heeft een SHU van 25000 en is dus gemiddeld pittig.

 

Gebruik van Chili Granulaat

Bij alle pepers komt het pikante meer tot uiting na het koken, bij het koken verdwijnen echter de fijnere aroma’s. Op het laatst toevoegen dus.

Waar kan ik biologische tomaat producten kopen?

Gemakkelijk biologische tomaat producten kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische tomaat producten kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische tomaat producten aanbieding meer.

Tomaten Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische tomaat producten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Tomaten Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Tomaten Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Tomaten Poeder Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80137-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Tomaat
Vitamines en Mineralen Kalium, Magnesium, Vitamine B1, Vitamine C
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt China
Merk Holyflavours
HS-Code 07129030
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 306 kcal / 1283 KJ
Eiwitten 16 g
Koolhydraten 44 g (of which sugars 43 g)
Vetten 4 g
Verzadigde Vetten 0 g
Vezels 16 g
Natrium 102 mg
Zout 0 g
Reviews
Lekkere gezonde tomaten soep!
Met deze tomaten poeder maak ik een lekkere gezonde tomatensoep. Erg tevreden met mijn aankoop!
tevreden
Blij met deze koop, doe de tomaten poeder altijd in de soep. Lekker extraatje.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op