Theelicht Himalayazout grof geslagen 0.6-0.8 kg

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Theelicht Himalayazout grof geslagen 0.6-0.8 kg? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,14
Op voorraad
SKU
30178-conf
  + -

  Dit theelicht is een grof geslagen brok himalayazout met een gewicht zo tussen 600 en 800 gram.

  Gemaakt van brokken Himalayazout

  Het Himalayazout is overwegend roze van kleur en afkomstig uit mijnen in Pakistan, in de uitlopers van de himalaya. Zijn roze kleur dankt het zout aan de aanwezigheid van ijzermineralen.

  De winning van Himalayazout

  Het zout wordt gedolven uit mijnen in gebieden waar miljoenen jaren geleden zee was. Het zout is er afgezet in tijden voordat de mens de zeeën vervuilde, zodat dit zout zeer schoon en puur is.

  Toepassingen van himalayazout

  Himalayazout kan worden geconsumeerd als tefelzout, verwerkt in gerechten, gebruikt als badzout en geinhaleerd met zoutpijpen. Een andere toepassing is verwerking van zoutbrokken tot zoutlampen of theelichten. Een goede eigenschap van himalayazout is dat het negatieve ionen uitstraalt, wanneer het verwarmd wordt. Negatieve ionen neutraliseren positieve ionen en die worden uitgestraald door allerlei elektronische apparatuur in je huis. Met deze waxinelichthouders van Naturaplaza brengt u de ionen-balans in uw woonkamer weer meer in evenwicht. Bovendien straalt het roze zout een warm en behaaglijk licht uit. Een prachtig geschenk voor uw geliefde.

  Let op:

  Dit is een NATUUR-product en dus kunnen kleuren en nuanches in de praktijk afwijken van de afbeelding. De kleur kan lichter of donkerder zijn. Himalayazout is hygroscopisch en neemt dus vocht op. Bewaar en gebruik deze theelichten dus altijd op een droge plaats.

  Premium Theelicht Himalayazout grof geslagen 0.6-0.8 kg

  Theelicht Himalayazout grof geslagen 0.6-0.8 kg van Holyflavours is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

  HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

  De door ons geselecteerde theelichten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

   
  Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.