Tellicherry pepper India Organic

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Tellicherry pepper India Organic? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Wat is Tellicherry peper?

Deze nobele zeldzame peper komt van het Periyar Wildlife Sanctuary in de Indiase deelstaat Kerala aan de Malabar kust en is vernoemd naar de havenstad Tellicherry (Thalassery). De smaak van de bijna rijp geoogte peper bessen, is zeer aromatisch en iets scherper dan gewone zwarte peper. Van deze kwaliteit worden jaarlijks slechts kleine hoeveelheden van de beste gewassen verwerkt tot Tellicherry peper. De kleur is roodbruin in plaats van zwart, wat komt omdat de bessen pas na relatief lange rijping geoogst worden. Hierom wordt de peper ook vaak aangeduid als de late-oogst peper. De tellicherry peper is intenser, nootachtiger en warmer van smaak dan de gewone zwarte peper. De geur doet een beetje denken aan thee en sandelhout.

Wat is TGSEB?

TGSEB = Tellicherry Garbled Special Extra Bold– staat voor bijzonder voorzichtig na droging met de hand geselecteerde dikste en mooiste peperbessen.

De toepassingen van Tellicherry pepers

Gebruik heel of maal in een vijzel of pepermolen voor gebruik. Hele peperbollen bewaren hun smaak langer dan gemalen peper. Gemakkelijk te gebruiken bij alle rode vleessoorten en vette vissoorten

Waar kan ik tellicherry peper kopen?

Gemakkelijk tellicherry peper kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je tellicherry peper kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele tellicherry peper aanbieding meer.

Tellicherry pepper India Organic van premium kwaliteit

Dit is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

De door ons geselecteerde tellicherry peper komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Tellicherry pepper India Organic van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Tellicherry pepper India Organic toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Tellicherry pepper India Organic? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 30050-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Heel
Kleur Bruin
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Tellicherry peper
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt India
Merk Holyflavours
HS-Code 09109999
Private Label mogelijk? Ja
Reviews
goede levering
Een mooi formaat van de telicherry en tevens ook een goede levering. Hier ga ik zeker vaker van bestellen.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op