Tapioca Maltodextrine DE 10 Biologisch

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Tapioca Maltodextrine DE 10 Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Wat is Maltodextrine?

Maltodextrine is een polysaccharide (koolhydraat) en heeft als unieke eigenschap dat het vetten en oliën kan binden. Het wordt gebruikt om de textuur van voedsel en dranken te verbeteren. Ook wordt hij gebruikt in sommige snacks zoals bijvoorbeeld in chips. Maltodextrine wordt ook wel gebruikt als voedingssupplement in poedervorm door sporters.

DE-kwalificatie

Maltodextrines worden geclassificeerd op basis van hun Dextrose Equivalent (DE) en kunnen een DE-waarde hebben van tussen de 3 en 20. Maltodextrines met lage DE-waardes hebben lange glucoseketens. Ze zijn niet zoet en hebben een hoge hitteresistentie. Hoe hoger de DE-waarde, hoe korter de glucoseketens en dus hoe zoeter de maltodextrine. Maltodextrines met een DE-waarde tot en met 10 worden als niet-zoet beschouwd. Boven de DE-waarde 20 is het zo zoet dat het geen maltodextrine meer mag heten. Dan heet het Glucose-siroop.

Maltodextrine DE-10 van Tapiocazetmeel

Deze maltodextrine is gemaakt van Tapiocazetmeel. Het zetmeel wordt gehydroliseerd met natuurlijke enzymen (GMO vrij) en vervolgens gedroogd middels een verstuivingsproces. Het poeder is wit, heeft een neutrale smaak en kan in verdunde vorm de viscositeit van producten verbeteren.

Waar kan ik tapioca zoetstof kopen?

Gemakkelijk tapioca zoetstof kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je tapioca zoetstof kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele tapioca zoetstof aanbieding meer.

Tapioca Maltodextrine DE 10 Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde tapioca zoetstof komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Tapioca Maltodextrine DE 10 Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Tapioca Maltodextrine DE 10 Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Tapioca Maltodextrine DE 10 Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 45680-conf
Productspecificatie Specsheet
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Tapioca
Vitamines en Mineralen Maltodextrine
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Brazilië
Merk Holyflavours
HS-Code 17029050
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 377 kcal / 1576 kJ
Eiwitten 0,1 g
Koolhydraten 94 g
Waarvan Suikers 2,5 g
Vetten 0,1 g
Verzadigde Vetten < 0,1 g
Vezels -
Natrium -
Zout 0,13 g
Reviews
tapioca maltodextrine
Goed product zit mooi in de verpakking. Erg snelle levering ook en klantvriendelijke werknemers. Ik beveel dit product aan voor andere klanten.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op