Fit & Slank

Welkom op onze fit en slank pagina. Hier vind je diverse supplementen die jou een gezonde en natuurlijke ondersteuning tijdens het sporten of bij het afvallen bieden. De supplementen zijn van hoge kwaliteit en zullen een positieve bijdrage aan het lichaam leveren.

... Lees meer
7 producten
Sorteer op
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 10,65
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 12,64
Levertijd wordt berekend...
Niet in voorraad
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 28,20
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 36,94
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 36,94
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 48,61

Fit & Slank

Onze Fit & Slank supplementen kunnen je een gezonde en natuurlijke ondersteuning tijdens het sporten of bij het afvallen bieden. In beide gevallen doe je een groot beroep op je lichaam en daarom is het verstandig voor een verantwoorde aanvulling te kiezen in de vorm van supplementen. Ook voor capsules die kunnen bijdragen aan de verhoging van je energieniveau en ondersteuning van je geheugen en andere hersenfuncties kun je bij Naturaplaza terecht. Wanneer je op de verschillende voedingssupplementen klikt, lees je precies welke positieve bijdrage ze leveren kunnen aan jouw lichaam.

Totale lichaamsondersteuning

Wij hebben onder andere de Omega 3 Visolie capsules in ons assortiment. Visolie kan erg gezond zijn. Het biedt een ideale aanvulling bij zowel diëten als bij een actieve levensstijl. Het bestandsdeel eicosapentaeenzuur, beter bekend als EPA, kan bevorderen werken voor hart en bloedvaten. Het docosahexaeenzuur (DHA) kan ondersteuning bieden aan zowel je hersenfuncties als je zicht. Ook onze Gember Zyme Gemberwortel capsules kunnen bijdragen aan de ondersteuning van meerdere lichaamsfuncties. Deze supplementen stimuleren bijvoorbeeld de bloedcirculatie of hebben een versterkend effect op de werking van de maag en een verbetering van de spijsvertering.

Ideaal gewicht bereiken en behouden

Met de Slim & Slank Bonenschil capsules haal je een volledig natuurlijk supplement in huis dat de eetlust  kan verminderen. Daarom moeten deze capsules dan ook voor de maaltijd worden ingenomen. Wanneer je eenmaal je ideale gewicht hebt bereikt, helpen deze capsules ook bij het behoud ervan.

Waarschuwingen

Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse doseringen. Deze producten zijn voedingssupplementen en dienen gebruikt te worden in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet en niet als vervanging hiervan. Raadpleeg een arts voordat u een voedingssupplement gebruikt tijdens de zwangerschap of toedient aan kinderen jonger dan 11 jaar. Bewaar op een plek waar kinderen niet bij kunnen.