Supersmoothie

Op deze pagina vind je de lekkerste producten om een gezonde en smaakvolle smoothie te maken. De diverse biologische producten zitten boordevol voedingsstoffen, die belangrijk zijn voor het lichaam.

... Lees meer
Producten 1-24 van 75
Sorteer op
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 8,69
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 5,08
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 4,73
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 7,84
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 4,91
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 8,58
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 4,82
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 8,03
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 3,58
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 5,51
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 5,30
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 4,59
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 53,15
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 4,42
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 5,29
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 4,63
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 10,01
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 5,30
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 5,65
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 9,08
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 7,85
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 2,71
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 2,84

Wat is een supersmoothie? Supergezond met Supersmoothie

Een supersmoothie is een smoothie, maar dan super. Nu even serieus: een supersmoothie is een smoothie die niet alleen heel lekker is, maar ook nog eens erg gezond. Een gevalletje win-win dus. Een supersmoothie kan bestaan uit superfruits, maar ook uit verschillende soorten groenten of zaden. Zelfs zaden, grassen en algen kunnen in zo’n smoothie worden gebruikt.

Waarom smoothies?

Heb je een blender in huis? Mooi! Dan is het maken van een smoothie een fluitje van een cent. Je kunt natuurlijk ook bij ons supersmoothies kopen: wij hebben de beste ingrediënten alvast voor je geselecteerd. Uiteraard gaat Naturaplaza alleen voor puur natuur producten, waar geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen, of conserveermiddelen aan toe zijn gevoegd.

Het gemak van een smoothie

Er is maar één ding makkelijker dan het maken van een smoothie en dat is het opdrinken van een smoothie. Jammie! Perfect als aanvulling op je ontbijt, als onderdeel van je lunch of als heerlijk en gezond tussendoortje.

Supersmoothies ondersteunen een actieve levensstijl en zijn ook prima te gebruiken binnen een ontgiftingskuur of dieet. Op de productpagina’s op onze website vind je alle informatie waarop je je keuze voor een supersmoothie kunt baseren.

Supersmoothie als ondersteuning van dieet

Supersmoothies zijn ideaal te gebruiken als ondersteuning bij het volgen van een dieet. Het kan best lastig zijn om stug door te zetten met diëten, een lekkere supersmoothie kan dan uitkomst bieden: je hebt de luxe van een lekkere snack of heerlijk tussendoortje, terwijl je gewoon lekker gezond bezig bent.

Kies jouw favoriete smoothie uit. Op de productpagina van elke smoothie vind je welke voedingsstoffen je hierin aantreft en hoe ze bij een dieet aansluiten.

Camu Camu poeder

Camu Camu zijn de pareltjes van de natuur: vanbuiten lijken het net miniatuur appeltjes, terwijl de binnenkant wit en glazig is. Wist je dat Camu Camu meer vitamine C bevat dan bijvoorbeeld kiwi en een friszure smaakt heeft. Camu Camu komt met recht in aanmerking voor de eretitel ‘superfruit’.

Camu Camu ervaringen zijn bijzonder positief: deze vruchten worden gewonnen uit biologische (gecontroleerde) landbouw en zijn puur natuur: 100% biologisch.

De allerbeste kwaliteit Camu Camu

Camu Camu is onder meer afkomstig uit het Amazonegebied van Zuid-Amerika. De besjes worden handmatig geoogst als het regenseizoen zijn hoogtepunt bereikt. Het vruchtvlees binnenin de vrucht wordt vervolgens gevriesdroogd. De ‘pulp’ (het is geen fiction) wordt daarna tot poeder vermalen, op zorgvuldige wijze ingepakt en klaargemaakt voor transport.

Meer vitamine C dan kiwi

Deze roodpaarse bes uit het Amazonegebied is een gewilde nieuwkomer op het gebied van superfruits. Met recht: dit besje hoort op de rode loper thuis. Over heel de wereld worden mensen verliefd op haar.

Camu Camu poeder ervaringen zijn erg positief: een klein lepeltje poeder bevat net zoveel vitamine C als meerdere kiwi’s of sinaasappels samen. Daarnaast is het een stuk eenvoudig een lepeltje poeder te nuttigen, dan elke kiwi afzonderlijk te schillen.

Nog meer verborgen talenten

Camu Camu bevat niet alleen een heel arsenaal aan vitamines C, maar ook zink en talloze fytonutriënten, zoals aminozuren leucine en valine. Daarnaast zitten deze kleine besjes vol antioxidanten, flavonellen en zelfs het antischimmel zuur Gallisch zuur. Verborgen pracht te over dus!

De populariteit van camu camu

Rauwe camu camu is niet alleen erg gezond, maar ook nog eens erg lekker. Het vruchtvlees wordt vaak gebruikt als toevoeging aan bijvoorbeeld jas, ijs en (fris)dranken. De vrucht is vrij zuur van smaak, dus je moet van zuur houden wil je er van kunnen genieten.

Greens power ervaringen

Supergreens poeder wordt gemaakt van gedroogd (vaak gevriesdroogd) fruit en groente van over heel de wereld. Het voordeel van vriesdrogen is dat de meeste voedingsstoffen in de pulp worden beweerd (behalve dan de vezels).

In capsules, supplementen en greens poeder zitten de voedingsstoffen geconcentreerd, waardoor je slechts een klein beetje nodig hebt voor een boost gezonde stoffen. Greens poeder is bovendien gemakkelijk overal aan toe te voegen.

Als aanvulling op een dieet

Super greens poeders zijn ideaal voor iedereen met een druk en hectisch leven, die niet elke dag de tijd heeft om uitgebreid te komen. De poedersupplementen vormen de oplossing om elke dag toch aan de voorgeschreven hoeveelheid voedingsstoffen, waaronder vitamines en mineralen te komen. Je moet de poeders als aanvulling gebruiken, in combinatie met verse groente en fruit.

Positieve bijdragen

Mineralen als calcium en potassium, die in super greens poeders worden gevonden kunnen een gunstige bijdrage leveren aan de bloeddruk. Ook zitten er in super green poeders hoge concentraties mineralen en vitaminen.

Let op met green poeders bij…

De werkzame stofjes in greens poeders kunnen een negatief effect hebben op medicatie bij sommige aandoeningen. Als je medicijnen slikt, is het daarom aan te raden eerst contact op te nemen met de dokter om te zien wat voor jou de beperkingen en de mogelijkheden zijn.

Hetzelfde geldt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven: ook zij kunnen het beste contact opnemen met de dokter om te bepalen welke poeders geschikt voor hen zijn.