Stevia Extract Vloeibaar

4.8/5.0 (21 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Stevia Extract Vloeibaar? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Tot 150 keer zoeter dan suiker
  • plus-circle Bevat geen calorieën
  • plus-circle Geschikt voor het zoeten van dranken en gerechten
Details

Kracht van Stevia extract vloeibaar

Stevia extract vloeibaar is afkomstig van de Stevia plant. Deze plant bezit een zoetstof die als zoetmaker gebruikt wordt in tal van producten. De Stevia zoetstof wordt vooral als zoetjes voor in de koffie gebruikt. Deze zoetstof vervangt dan een suikerklontje of theelepel suiker. Stevia is ook vloeibaar te koop. De stof kan dan bijvoorbeeld worden gemengd door zoete of zelfs hartige bakproducten. Stevia is geen suiker, maar een zoetstof met een heel andere structuur.

Wat is Stevia extract vloeibaar?

Stevia is afkomstig van de Stevia Rebaudiana plant. De plant is een bladplant, die van origine groeit in Zuid-Amerika, met name Brazilië en Paraguay. Onderdelen van de plant worden gebruikt om de zoetstoffen mee te winnen. Deze zoetstoffen heten steviolglycosdien, waar rebaudioside en stevioside de belangrijkste twee van zijn. Wist je dat deze zoetstoffen maar liefst honderden malen zo zoet zijn als kristalsuiker?

Waar gebruik je Stevia extract voor?

Stevia extract kan op verschillende manieren worden toegepast. De zoetstof is de ideale smaakmaker voor cocktails, smoothies en yoghurt. Ook kan je het gebruiken om ontbijtgraan zoet mee te maken. Tijdens het bakken kun je Stevia ook gebruiken, zowel voor zoetigheid als een hartige hap. Stevia heeft een glycemische waarde van 0. Je kunt Stevia toevoegen aan kwark, maar ook aan yoghurt. Bakken gaat tot wel 200 graden Celsius. Let wel op: Stevia is ontzettend krachtig, dus voeg nooit grote scheuten toe.

Waar kan ik producten met stevia kopen?

Gemakkelijk producten met stevia kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je producten met stevia kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele producten met stevia aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Steviahouse betekent verantwoord Zoeten

Het merk Steviahouse is ontstaan uit interesse voor natuurlijke producten die bijdragen aan een gezonder leven. Op zoek naar een gezond alternatief voor suiker vanwege enkele gezondheidsklachten, kwam 2012 jaar geleden Michel Groothuis terecht bij het plantje Stevia. Hij had zoveel baat bij het gebruik van stevia, dat hij besloot het ook met zijn medemens te delen. Hij startte de webshop www.steviahouse.nl. Hierin verkocht hij verschillende producten, gemaakt van stevia, zoals Stevia Extract Vloeibaar.

Door het succes van Steviahouse vroegen klanten steeds vaker of er ook andere 'gezonde' producten geleverd konden worden. Zo breide het assortiment zich uit tot er 7 jaar later een webwinkel stond waarvan de naam 'Steviahouse' niet meer representatief was voor het aanbod. De webwinkel werd opgedoopt tot Naturaplaza en de Stevia producten kwamen onder de vlag van het nieuwe merk met de 'vertrouwde' naam Steviahouse te staan. Het uitgangspunt van het merk is nog altijd: Natuurlijk gezond!

Natuurlijk gezond!

De producten met stevia van Steviahouse zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Zo ook Stevia Extract Vloeibaar. Wat Stevia producten als zoetstof zo bijzonder maakt, is dat ze geen calorieën bevatten. Het gebruik van Stevia heeft daarom geen effect op je bloedsuikerspiegel. Iedereen die van zoet houdt heeft daar baat bij, maar bovenal mensen met diabetes. Met de producten van Steviahouse mag je bijvoorbeeld je koffie zoet maken, zonder je zorgen te maken over je glucosespiegel.

Stevia Extract Vloeibaar bevat geen chemische additieven

De smaak van Stevia is anders dan van gewone suiker. Sommige fabrikanten camoufleren dat smaakverschil met 'ongezonde' additieven zoals maltodextrine. Steviahouse kiest voor de weg van kwaliteit en het belang van de gezondheid van de eindgebruiker. Stevia Extract Vloeibaar bevat daarom geen chemische of ongezonde additieven. Steviahouse zoekt doorlopend naar nieuwe natuurlijke manieren om de smaak en kwaliteit van haar producten te verbeteren.

Kenmerken
Artikelnummer 90002-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Vloeistof
Aanbevolen gebruik Twee of drie druppels komen overeen met een theelepel suiker. Een hogere dosering kan leiden tot een licht bittere nasmaak. Steviahouse Liquid is geschikt voor het zoeten van thee, koffie en vele andere gerechten. Niet te vergelijken met suiker, maar wel gezonder.
Ingrediënten Stevia
Speciale Eigenschappen Allergeen vrij, Raw, Suikervrij, Vegan, Conventioneel, 100% Natuurlijk
Land van teelt China
Land van productie Duitsland
Merk Steviahouse
HS-Code 13021970
Private Label mogelijk? Nee
Energie (kcal/kJ) 0 Kcal / 0 kJ
Eiwitten 0 g
Koolhydraten 0 g
Vetten 0 g
Verzadigde Vetten 0 g
Vezels 0 g
Natrium 0 g
Reviews
star star star star star
stevia
Goed product
star star star star star
Stevia Extract Vloeibaar
Goed product.
Zou iets geconcentreerder mogen zijn.
Naast de zoetende eigenschap is een licht bittere smaak aanwezig; deze is niet hinderlijk.
Ik ben volledig van frisdrank af en gebruik het met zowel bruisend als niet bruisend water.
star star star star star
Stevia Liqiud
Very sweet, an excellent addition to tea/coffee, salad dressings, and more! A few drops will get the job done, which means it will last longer.A great substitute when you're looking for fast shipping and a quality product.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op