RebA97

Stevia Extract Poeder RebA97

4.7/5.0 (3 reviews)

Vente en gros et Private Label de . Vous souhaitez acheter en gros ou en tant que consommateur? Commandez dès maintenant!

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De kracht van Stevia extract poeder RebA97

Stevia extract poeder RebA97 is een specifiek Stevia product. Inmiddels heeft bijna iedereen wel van Stevia zoetstof gehoord. Stevia extract poeder bezit bijzondere eigenschappen. Ten eerste is de zoetstof vrij van calorieën. Dat houdt in dat je zoet kunt eten, zonder dat je van de zoetigheid dik wordt. Denk je aan zoetigheid, dan denk je aan suiker. De zoetstof Stevia is zoet, maar geen suiker. Het is een ander soort smaakversterker, die wel 200-300 keer de zoetigheid van suiker kan bereiken. Het poeder Stevia extract wordt gewonnen uit de Stevia plant.

Oorsprong van Stevia

De Steviaplant heeft als wetenschappelijke naam Stevia Rebaudiana. Reb. is natuurlijk een afkorting van Rebaudiana. De Rebaudiana plant groeit in Zuid-Amerika. Hier wordt de bijzondere zoetstof al eeuwenlang gewonnen en gebruikt.

Productieproces Stevia

De bladeren van de plant worden gemalen en geweekt in heet water. De waterige oplossing wordt gezuiverd en gedroogd tot stevia overblijft. Stevia heeft een lichte bittere, dropachtige nasmaak.

Gezonde eigenschappen Stevia en toepassingen

Wist je dat Stevia bovendien beter is voor je tanden dan normale suikers dat zijn? Poeder van Stevia extract is een geschikt suiker-alternatief voor diabetici. Dat komt door de opvallende Glycemische index van 0. Met deze index wordt vastgelegd hoe koolhydraten door het bloed worden opgenomen. Met Stevia blijf je voor schommelingen gewaarborgd.

Waar kan ik Stevia producten kopen?

Gemakkelijk Stevia producten kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Stevia producten kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Stevia producten aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Steviahouse betekent verantwoord Zoeten

Het merk Steviahouse is ontstaan uit interesse voor natuurlijke producten die bijdragen aan een gezonder leven. Op zoek naar een gezond alternatief voor suiker vanwege enkele gezondheidsklachten, kwam 2012 jaar geleden Michel Groothuis terecht bij het plantje Stevia. Hij had zoveel baat bij het gebruik van stevia, dat hij besloot het ook met zijn medemens te delen. Hij startte de webshop www.steviahouse.nl. Hierin verkocht hij verschillende producten, gemaakt van stevia, zoals Stevia Extract Poeder RebA97.

Door het succes van Steviahouse vroegen klanten steeds vaker of er ook andere 'gezonde' producten geleverd konden worden. Zo breide het assortiment zich uit tot er 7 jaar later een webwinkel stond waarvan de naam 'Steviahouse' niet meer representatief was voor het aanbod. De webwinkel werd opgedoopt tot Naturaplaza en de Stevia producten kwamen onder de vlag van het nieuwe merk met de 'vertrouwde' naam Steviahouse te staan. Het uitgangspunt van het merk is nog altijd: Natuurlijk gezond!

Natuurlijk gezond!

De Stevia producten van Steviahouse zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Zo ook Stevia Extract Poeder RebA97. Wat Stevia producten als zoetstof zo bijzonder maakt, is dat ze geen calorieën bevatten. Het gebruik van Stevia heeft daarom geen effect op je bloedsuikerspiegel. Iedereen die van zoet houdt heeft daar baat bij, maar bovenal mensen met diabetes. Met de producten van Steviahouse mag je bijvoorbeeld je koffie zoet maken, zonder je zorgen te maken over je glucosespiegel.

Stevia Extract Poeder RebA97 bevat geen chemische additieven

De smaak van Stevia is anders dan van gewone suiker. Sommige fabrikanten camoufleren dat smaakverschil met 'ongezonde' additieven zoals maltodextrine. Steviahouse kiest voor de weg van kwaliteit en het belang van de gezondheid van de eindgebruiker. Stevia Extract Poeder RebA97 bevat daarom geen chemische of ongezonde additieven. Steviahouse zoekt doorlopend naar nieuwe natuurlijke manieren om de smaak en kwaliteit van haar producten te verbeteren.

Kenmerken
Artikelnummer 43140-conf
Custom product label RebA97
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Dagelijkse inname: max. 564 mg per 50 kg lichaamsgewicht. Te gebruiken voor alle voedingsmiddelen en dranken die gezoet moeten worden. Gebruik kleine hoeveelheden in verband met de zoetkracht.
Ingrediënten Stevia
Speciale Eigenschappen Allergeen vrij, Raw, Suikervrij, Vegan, Conventioneel, 100% Natuurlijk
Land van teelt China
Land van productie Duitsland
Merk Steviahouse
HS-Code 13021970
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 0
Eiwitten 0
Koolhydraten > 97 g Polyols: 97 g
Vetten 0
Verzadigde Vetten 0
Vezels 0
Natrium 1 mg
Reviews
Suikervrije appeltaart gemaakt
Heb de suikervrije appeltaart gemaakt van de blog op deze site met de stevia extract poeder hele familie vond het lekker goede aankoop dus.
aanrader
Laatst gekocht om een te proberen in bepaalde recepten en in mijn thee. Stevia poeder is daarvoor zeker geschikt en het is een stuk gezonder dan gewone suikers.
erg lekker voor bakrecepten
We gebruiken deze stevia poeder voor bakrecepten en kunnen daarmee suikervrij koken. De stevia is heel zoet en moet daarom weinig gedoseerd worden. De verpakking van de stevia was hersluitbaar, dus handig. Bedankt!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op