Spirulina Tabletten Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Spirulina Tabletten Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 5,70
Op voorraad
SKU
40066-conf
+ -

Beschrijving:Hier vind je dit product ook in poedervorm

Bio Spirulina is een bijzonder iets, want het is niet echt een alg of een plant. Dit is een van de oudst bekende bacterieën die zijn eigen energie produceert uit zonlicht. Dit gebeurt door middel van fotosynthese, met behulp van het pigment phycocyanine. Spirulina wordt ook wel blauwalg genoemd. Het is namelijk een mircoscopische meercellige cyanobacterie, die van nature voorkomt in de meren in Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Bijzondere is dat ze fototrofen zijn, omdat ze kooldioxide gebruiken uit de atmosfeer en zonlicht om energie op te wekken.

Bio Spirulina is rijk aan eiwitten, vitamines en mineralen, antioxidanten en alle essentiële aminozuren . Spirulina staat voor velen bekend om de zuiverende eigenschappen en dat het immuunsysteem ondersteundend kan werken.

Verpakkingen:

Je kunt bij Naturaplaza spirulina kopen in makkelijke en hersluitbare verpakkingen.
Dit supplement bevat 500mg spirulina per tablet, dus een verpakking van:

  • 100 gram bevat ongeveer 200 tabletten
  • 1 kg bevat ongeveer 2000 tabletten

Voedingswaarden:

Voedingswaarde per 100 g, vitaminen en mineralen % ADH per 100 g*

Energie1420 kJ/ 336 kcal
Eiwitten65,9 g
Vet1,0 g
-waarvan verzadigd0,5 g
-waarvan mono- verzadigd<:0,01 g
-waarvan poly- onverzadigd0,5 g
Koolhydraten13,1 g
-waarvan suikers<:0,01 g
Voedingvezels5,1 g
Natrium365 mg
Calcium332,5 mg
Koper0,195 mg
Ijzer6,5 mg
Jodium1800 ug
Magnesium300 mg
Zink3,3 mg
Kalium1040 mg
Leucine5,09 g
Linoleen zuur940 mg
Thiamine/ vitamine B14,4 mg
Riboflavine/ vitamine B26,9 mg
Niancine/ vitamine B35,9 mg
Vitamine B618,4 mg
Vitamine B120,16 mg
Vitamine E13 mg
B‚ta- caroteen156 mg

ADH: aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van een gemiddelde volwassene (8400 kj/2000 kcal)

Gebruik:

U neemt de bio spirulina pillen 1 tot 3 keer per dag 1-2 tabletten met water tijdens of na de maaltijd.
Gebruik deze tabletten niet vaker dan het voorgeschreven gebruik.

Allergieadvies:

Deze producten kunnen mogelijk sporen bevatten van pinda's, noten, tarwe, soja en melkproducten.

Bewaaradvies/ houdbaarheid:

Donker en koel bewaren.

Disclaimer: Bovenstaande informatie is GEEN medisch of therapeutisch advies. Eventuele tekstuele fouten voorbehouden. Wij raden altijd aan supplementen te overleggen met een gekwalificeerd arts of therapeut. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl

Waar kan ik biologische tabletten kopen?

Gemakkelijk biologische tabletten kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische tabletten bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische tabletten aanbieding meer.

Spirulina Tabletten Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische tabletten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Spirulina Tabletten Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Spirulina Tabletten Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Spirulina Tabletten Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.