Smokey BBQ Kruidenmix Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Smokey BBQ Kruidenmix Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,93
Op voorraad
SKU
41490-conf
+ -

Dé mix voor al je BBQ vlees

Deze speciale kruidenmix is 100% puur natuur, zonder toevoegingen. De smokey BBQ-kruidenmix is speciaal samengesteld met diverse kruiden, zodat het een fijne smaakmaker is om vlees mee te marineren voordat het de BBQ opgaat. Deze mix bestaat uit natuurlijk zeezout en de volgende biologische ingrediënten: paprika, tomaten, knoflook, peper, chili, uien poeder, oregano en zonnebloemolie.

Eigenschappen Smokey BBQ Kruidenmix

Smokey BBQ-kruidenmix heeft een roodbruine kleur met een aromatische geur dat ruikt naar kruiden en paprika. Het zorgt ervoor dat het vlees een mooie intense, fruitige en licht scherpe smaak krijgt waardoor het vlees beter zal smaken.

Premium Smokey BBQ Kruidenmix Biologisch

Smokey BBQ Kruidenmix Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische kruiden en specerijen mixen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.