Schwabisch Rookzout 1-1.6 mm

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Schwabisch Rookzout 1-1.6 mm? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 2,67
Op voorraad
SKU
30125-conf
+ -

Gebruik

Een mengsel van spar en beukenhout zorgt voor het intensieve rookaroma. Schwabisch gerookt zout harmonieert perfect met ei-gerechten, stoofschotels en typische Schwabische gerechten zoals linzen en worsten. Ons gerookt zout is een natuurproduct. Natuurlijke variaties in kleur, korrelgrootte en samenstelling zijn normaal en vormen geen kwaliteitsvermindering.

Geschiedenis van Schwabisch rookzout

Ons Schwabisch rookzout wordt volgens eeuwenoude recepten geproduceerd in een klein rookhuisje aan de swabische Alp, in het hart van Brandenburg. Met veel liefde en ervaring wordt traditioneel geoogst zeezout, gedurende 6 tot 7 dagen gerookt bij een temperatuur tussen 15°C en 23°C. Zo ontstaat Schwabisch rookzout met een intense smaakbeleving.

Per rookcyclus mag maximaal 150 kg worden gerookt. Dit kan 2 tot 3 keer gedaan worden, daarna moet de volledige installatie worden ontmanteld en gereinigd, zodat alle afzettingen zoals teer en roet kunnen worden verwijderd en niet in het zout terecht komen. Dit is zeer belangrijk om te voorkomen dat deze deeltjes in het eindproduct worden aangetroffen.

Waar kan ik zout product kopen?

Gemakkelijk zout product kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je zout product bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele zout product aanbieding meer.

Schwabisch Rookzout 1-1.6 mm van premium kwaliteit

Dit is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

De door ons geselecteerde zout product komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Schwabisch Rookzout 1-1.6 mm van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Schwabisch Rookzout 1-1.6 mm toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Schwabisch Rookzout 1-1.6 mm? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.