Salie Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Salie Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
90% of 100
Vanaf € 6,03
Op voorraad
SKU
80110-conf
+ -

Zonnig bergkruid

Salie groeit goed op zonnige berghellingen in een warme kalkachtige bodem. Deze plekken vind je voornamelijk rondom de Middellandse Zee. Vooral de hele streek langs de Adriatische kust. De belangrijkste productielanden zijn Turkije, Rusland, Griekenland en Albanië. Salie wordt gebruikt als kruid en is vooral bekend uit de mediterrane keuken. In tegenstelling tot witte salie wat in de brand wordt gestoken om het huis te reinigen.

Productieproces Salie poeder

Salie oogsten is mogelijk op bijna elk moment, maar je krijgt de beste smaak als je bladeren plukt voordat de plant bloeit. Je kunt de oogst verlengen door bloemen te plukken terwijl de knoppen zich ontwikkelen. Je kunt in de winter zelfs een paar bladeren plukken als je wilt. Verwacht dat het 75 dagen duurt tussen het planten van zaden en het verkrijgen van oogstbare bladeren.

Salie poeder toepassingen

Salie wordt het meest gebruikt in Mediterrane gerechten, het heeft een dennenachtig, aromatisch licht bitter en kruidige smaak. Zo wordt het gebruikt als pizzatopping, in minestrone soep, in de vleesspecialiteit saltimbocca en de smaak van het kruid past goed bij vis en gevogelte. Een bekend Italiaans gerecht is pasta con burro e salvia, oftewel pasta met boter en salie.

Waar Salie kopen?

Biologische salie bestellen doe je natuurlijk bij Naturaplaza, ook in kleine porties. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische salie poeder aanbieding meer.

Waar kan ik Biologisch salie poeder kopen?

Gemakkelijk Biologisch salie poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Biologisch salie poeder bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Biologisch salie poeder aanbieding meer.

Premium Salie Poeder Biologisch

Salie Poeder Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.