Salami Wilde Kruidenmix Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Salami Wilde Kruidenmix Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,58
Op voorraad
SKU
41610-conf
+ -

Natuurlijke Salami Wildkruidenmix

=Deze speciale kruidenmix is 100% puur natuur, zonder toevoegingen.

Salami Wild kruidenmix toepassing

Deze kruidenmix is heerlijk voor het kruiden van vlees van geschoten wild. Gebruik 10 - 13 gram per kg vlees. De mix is vrij grof, ruikt naar verse knoflook en smaakt peperig.

Premium Salami Wilde Kruidenmix Biologisch

Salami Wilde Kruidenmix Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische kruiden en specerijen mixen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.