Uitlopend
image/svg+xml Openclipart

Saarschwenker Grillmarinade Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Vente en gros et Private Label de . Vous souhaitez acheter en gros ou en tant que consommateur? Commandez dès maintenant!

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Hoe kun je het beste een marinade maken met deze mix?

Bereid je vlees voor door het in te smeren met een plantaardige olie zoals onze biologische olijfolie. Neem dan 10g mix / kg vlees (of een hoeveelheid naar smaak) en wrijf het vlees er goed mee in. Laat het vlees een uurtje rusten in de koelkast om de kruiden te tijd te geven in het vlees te trekken. Maak ondertussen een marinade aan met een 20 gram kruidenmix, 2 eetlepels olie, een eetlepel azijn en 1 eetlepel honing en het sap van een limoen.

Wanneer je het vlees grilt smeer je de arinade met een kwastje uit over het vlees. Blijf dit doen na elke omkering van het vlees. Geef je grill gerechten op deze manier een heerlijke smaak met deze marinade mix.

Samenstelling Saarschwenker Grillmarinade

Deze speciale Saarschwenkermarinade is 100% natuurlijk, zonder toevoegingen.

Ingrediënten:

mosterdmeel geel*, paprika*, zwarte peper*, knoflook granulaat*, jeneverbessen*, chili*, oregano*, tijm*
(* = Biologisch)

Deze mix heeft een uitgesproken paprika-knoflook geur en een pittige smaak

Waar kan ik biologische grillmarinade kopen?

Gemakkelijk biologische grillmarinade kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische grillmarinade kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische grillmarinade aanbieding meer.

Saarschwenker Grillmarinade Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische grillmarinade komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Saarschwenker Grillmarinade Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Saarschwenker Grillmarinade Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Saarschwenker Grillmarinade Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 41780-conf
Productspecificatie Specsheet
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Chili peper, Jeneverbes, Knoflook, Mosterdmeel, Oregano, Paprika, Tijm, Zwarte peper
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Duitsland
Merk Holyflavours
HS-Code 09109190
Private Label mogelijk? Ja
Reviews
overheerlijke marinade
Scherpe prijs en bovendien een overheerlijke marinade voor bij het vlees. Het is echt een top product!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op