Rozenbottel poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Rozenbottel poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,27
Op voorraad
SKU
40090-conf
+ -

Wat je moet weten over Rozenbottels

De rozenbottel is de vlezige schijnvrucht van een roos. De vorm kan rond, langwerpig of flesvormig zijn. Afhankelijk van de soort en variëteit van de roos kan de kleur rood, oranje, purper of zwart zijn. De roos komt voor in Europa, Azië, Zuid-Amerika en Noord-Amerika.

Iets over de Rozenbottel teelt

Bij het oogsten van rozenbottels voor de verschillende toepassingen, worden ze meestal aan de struik gelaten tot na de eerste vorst, waardoor ze een mooie heldere rode kleur krijgen en ze ook enigszins zacht worden. De resterende bloei wordt dan weggesnoeid en de rozenbottel wordt zo dicht mogelijk bij de basis van de gezwollen bolvormige bottels van de struik gesnoeid.

Gezonde eigenschappen Rozenbottel

Rozenbottels zijn rijk aan vitamine C en bevatten verder ook vitamine A, B1, B2. Er wordt momenteel onderzoek gedaan naar de werking van Rozebottels bij het verminderen van pijn bij Artritis.

Waarvoor gebruik je rozebottelpoeder?

Je kunt onze rozebottelpoeder verwerken in een glas vruchtensap, yoghurt of water. Het is ook een uitstekend ingrediënt voor het maken van een gezonde superfood smoothie of shake.

Premium Rozenbottel poeder Biologisch

Rozenbottel poeder Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische superfoods komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.