Rozemarijn Poeder kiemarm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Rozemarijn Poeder kiemarm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,56
Op voorraad
SKU
80106-conf
+ -

Herkomst Rozemarijn

Rozemarijn is een dwergstruik uit de lipbloemenfamilie. De plant is oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Europa en een schiereiland in Turkije. Rozemarijn is een groenblijvende struik en de takken kunnen 0,5 tot 1,5 meter lang worden. De plant heeft een aromatische geur en wordt hierdoor veel gebruikt om badkamerproducten te voorzien van een geur.

Verwerking tot Rozemarijn Poeder

Na de oogst worden de goede eigenschappen van de rozemarijn geconcentreerd en wordt het verwerkt tot een fijne rozemarijn poeder. Het poeder heeft een natuurlijk matgroene kleur en een typische rozemarijn geur.

Gebruik Rozemarijn Poeder

Rozemarijn Poeder heeft een warm aroma en een mediterrane, krachtige smaak. Je kunt het goed gebruiken in marinades of bij vis, gebakken vis, kip, roomkaas, eieren, champignons, uien, sinaasappelen, aardappelen, tomaten, soepen, sauzen en winterse stoofpotten. Rozemarijn geeft een bijzonder extraatje bij appels en ander fruit, brood, kruidenazijn en salade dressings.

Premium Rozemarijn Poeder kiemarm Biologisch

Rozemarijn Poeder kiemarm Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.