Roze Peperbessen Brazillië Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Roze Peperbessen Brazillië Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 11,85
Op voorraad
SKU
30058-conf
+ -

Braziliaanse roze peperbessen

De uit vochtige, warme gebieden van Brazilië stammende Schinusbessen groeien aan struiken en bomen en smaken zoet, fruitig met een lichte scherpte en behoren tot de zogenaamde onechte pepers.

Toch geen peper...?

Vanwege de licht scherpe smaak en de soortgelijke vorm als een peper wordt hij ten onrechte aangeduidt als roze peper.

Roze Peperbessen toepassingen

Roze peperbessen passen perfect bij sauzen, gevogelte, vlees en wildgerechten, maar is ook geschikt voor zoete desserts en delicate groenten zoals asperges of kaas. Vanwege de prachtige visuele en decoratieve eigenschappen van de bessen kunt u ze vinden in veel pepers en kruiden.

Waar kan ik biologische rode peperbessen kopen?

Gemakkelijk biologische rode peperbessen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische rode peperbessen bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische rode peperbessen aanbieding meer.

Roze Peperbessen Brazillië Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische rode peperbessen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Roze Peperbessen Brazillië Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Roze Peperbessen Brazillië Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Roze Peperbessen Brazillië Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.