Rode Bieten Poeder Premium Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Rode Bieten Poeder Premium Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
96% of 100
Vanaf € 4,57
Op voorraad
SKU
80109-conf
+ -

Wat rode bieten poeder premium biologisch voor je kan betekenen

Rode bietenpoeder premium biologisch is een mondvol, maar, eerlijk is eerlijk: al het eten dat je in je mond stopt, is een mondvol. Rode bieten poeder is een opstomend powerfood. Het zit vol vitaminen, vol mineralen en nog talloze andere gezonde voedingsstoffen. Bietenpoeder levert gegarandeerd een belangrijke bijdrage aan je welbevinden. Hebben we je al overtuigd om rode bieten poeder te kopen?. Geniet van de heerlijke geur, de textuur op je tong en natuurlijk de smaak.

Rode bieten poeder premium biologisch: vol goede stofjes

Ook met een kleine hoeveelheid bietenpoeder ah kun je je gestel flink verbeteren. Het poeder zit namelijk vol sterke antioxidanten, die optreden tegen recalcitrante vrije radicalen. Ook vind je in het poeder de mineralen foliumzuur, kalium, ijzer en magnesium. Vitamines A en C zijn ook van de partij. Behalve vitaminen en mineralen kom je in het rode bieten poeder ook veel vezels en het stofje bètacyanine tegen. Dit is een 100% plantaardig pigment dat veelal bezongen is en waaraan goede kwaliteiten worden toegedicht.

Rode bieten poeder gebruiken

Hoe kun je rode bieten poeder het best gebruiken? Vanwege de rijke smaak van het poeder is het ideaal om te gebruiken als toevoeging aan een smoothie. Ook in salades en in warme maaltijden komt het poeder goed tot zijn recht. Denk eens aan sladressing of aan sausjes. Voeg je het bietenpoeder toe aan je baksels, dan krijgen deze een zachtroze of zelfs rode kleur.

Je kunt de kruiden gebruiken voor het gewenste gezondheidseffect, onder meer het behouden van een normale (dus gezonde) bloeddruk. In rode bieten zitten nitraten, die de aanmaak van stikstofoxide helpen te bevorderen in bloed en spieren, waarmee je het uithoudingsvermogen kunt vergroten. Niet voor niets is rode biet ook erg populair onder sporters.

Premium Rode Bieten Poeder Biologisch

Rode Bieten Poeder Premium Biologisch van HolyFlavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours staat voor producten, die gezond zijn en van de hoogste kwaliteit. De door ons geselecteerde (biologische) natuurproducten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.