Rode Bieten Poeder Basic Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Rode Bieten Poeder Basic Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,81
Op voorraad
SKU
42780-conf
+ -

Een beetje geschiedenis over Rode Bieten

De rode biet, (Beta vulgaris subsp. vulgaris var. ruba) is een wortelgewas uit de amarantenfamilie (Amaranthaceae) in het geslacht biet en is nauw verwant aan de suikerbiet. Het woord 'biet' is een Oudgermaanse ontlening aan het Latijnse 'beta'. Rode bieten werden in de oudheid door alle machtige volkeren geteeld. De Grieken en Egyptenaren gebruikten hem vooral vanwege hun blad en men denkt dat de oude Romeinen tenslotte ontdekten dat de biet zelf ook gebruikt kon worden.

Het gebruik van Rode Bieten

Men gebruikt de rode biet (gesneden) om hem in te maken, om er voorgekookte potgroente van te maken, maar ook om Borsjt van te maken, het populaire bestanddeel in veel Oost-eurpese soepen.

Gezonde eigenschappen Rode Bieten poeder

Rode Bieten Poeder geeft een mooie rode of roze kleur aan cake, cupcakes, pannekoeken, sauzen, soep, dips en andere bereidingen. Dit bietpoeder zorgt voor een zachte, zoete toets, zonder andere smaken te overheersen. Rode bietpoeder kan je ook gebruiken als natuurlijke kleurstof in zeep en make-up.

Voedingsstoffen in rode bietenpoeder

Ons rode bietenpoeder is een rijke bron van foliumzuur en een redelijke bron van mangaan.

Waar kan ik rode bieten poeder kopen?

Gemakkelijk rode bieten poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je rode bieten poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele rode bieten poeder aanbieding meer.

Rode Bieten Poeder Basic Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde rode bieten poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Rode Bieten Poeder Basic Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Rode Bieten Poeder Basic Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Rode Bieten Poeder Basic Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.