Rijst Eiwit Poeder Biologisch (80% Proteïne)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Rijst Eiwit Poeder Biologisch (80% Proteïne)? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,24
Op voorraad
SKU
40089-conf
+ -

Gemaakt van rijst

Bijna de helft van de wereldbevolking eet dagelijks rijst. Met name in Azië eet bijna iedereen rijst. Het wordt dan ook daar vooral verbouwd. Men eet al meer dan 10.000 jaar rijst. Tegenwoordig bestaan er duizenden soorten die op elk continent wel ergens worden geteeld.

Zo maken we van rijst eiwit-poeder

Van geoogste rijstkorrels wordt de endosperm gescheiden van de rest van de korrel. Deze endosperm bevat namelijk bijna al het eiwit in een rijstkorrel. De endospermen worden vermalen tot meel. Aan het meel wordt water en het α-amylase enzym toegevoegd om het te hydrolyseren. Daarna wordt het gefilterd, gedroogd en gezeefd tot een fijn poeder, met een eiwitgehalte van boven de 80%, overblijft.

Wat doen eiwitten in je lichaam?

Spieren bestaan voor een groot deel uit water en eiwitten. Na het sporten moeten spieren herstellen en daarvoor zijn grondstoffen nodig zoals aminozuren (bouwstenen van eiwitten). Dit poeder zit boordenvol aminozuren.

Zo kun je dit poeder gebruiken

Dit rijst poeder uit China is toe te voegen aan smoothies, in pap, in soepen of in desserts. Rijst eiwitpoeder verhoogt de dagelijkse eiwitinname.

Waar kan ik biologische proteïne poeders kopen?

Gemakkelijk biologische proteïne poeders kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische proteïne poeders bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische proteïne poeders aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Rijst Eiwit Poeder Biologisch (80% Proteïne) van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische proteïne poeders komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Rijst Eiwit Poeder Biologisch (80% Proteïne) van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Rijst Eiwit Poeder Biologisch (80% Proteïne) toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Rijst Eiwit Poeder Biologisch (80% Proteïne)? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.