Reishi Paddenstoel Poeder Biologisch

4.8/5.0 (10 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Reishi Paddenstoel Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Is hennepzaad een superfood?

Zeg je hennep, dan denken veel mensen al snel aan softdrugs en reggae muziek. Minder bekend is dat bepaalde delen van de hennepplant ook gezond zijn. Hennepzaad bijvoorbeeld, zit vol magnesium en ijzer. Ons hennep proteïne poeder bevat net zoveel ijzer als 50 gram spinazie. Iedereen die kampt met een ijzertekort zou hennep eiwit dus serieus moeten overwegen.

Is hennepzaad daarom dan een superfood? Misschien een beetje, maar er is meer!

Hennep eiwitpoeder is ook rijk aan verschillende essentiële vetzuren, aan vitamine E, aan de mineralen kalium, natrium, fosfor, zwavel, calcium en zink.

Geschikt voor jong en oud

Hennep biologische eiwitpoeder bevat net zoveel proteïne als talloze granen en noten. Het is daarmee een ideaal supplement in de voeding van kinderen. Eiwitpoeders zoals hennep zijn ook te gebruiken voor het beslag van pannenkoeken. 

Hennep Proteïne Poeder

Hennep proteïne, of te wel hennep proteïne poeder, is gemaakt van hennepzaad. Hennep is een vervanger van dierlijke eiwitbronnen zoals vlees. Hennep is een biologische proteïne poeder. Proteïne supplementen als hennep proteïne poeder worden van concentraten gemaakt, met meer proteïnen en minder koolhydraten & vetten dan in het originele product.

Zo gebruik je Hennep poeder

U kunt de hennep proteïne poeder toevoegen aan smoothies, yoghurt, shakes of gebruiken als deegbestanddeel. Voeg 1-2 x daags, 2-4 eetlepels toe aan uw smoothie, yoghurt of in de shake.

Waar kan ik biologisch reishi poeder kopen?

Gemakkelijk biologisch reishi poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch reishi poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch reishi poeder aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Reishi Paddenstoel Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch reishi poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Reishi Paddenstoel Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Reishi Paddenstoel Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Reishi Paddenstoel Poeder Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 40063-conf
Productspecificatie Specsheet
MSDS Flowchart
Extra Info Flowchart
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik 1 theelepel (ongeveer 2-3 gram) per persoon per dag.
Ingrediënten Reishi
Speciale Eigenschappen BIO, Halal
Land van teelt China
Merk Holyflavours
HS-Code 07123100
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 245 kcal / 1008 KJ
Eiwitten 8,8 g
Koolhydraten 18 g
Waarvan Suikers 0 g
Vetten 0,5 g
Verzadigde Vetten 0,1 g
Vezels 66 g
Natrium -
Zout 0,03
Reviews
Meer lucht
Sinds ik dit poeder gebruik in mijn smoothies merk ik dat ik meer lucht heb tijdens het sporten. Ben er erg blij mee. (Vertaald uit het Engels)
Super kwaliteit
Zeer goed paddenstoelenpoeder, intense smaak! (Vertaald uit het Duits)
More air
Since using this powder in my smoothies I notice that I have more air during sports.
Very happy with it.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op