Quinoa Wit Heel Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Quinoa Wit Heel Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 2,86
Op voorraad
SKU
40087-conf
+ -

Witte Quinoa

Quinoa (Kinwa) is ontstaan in de Andes regio van Peru, Bolivia, Ecuador en Colombia, waar het 3.000 tot 4.000 jaar voor onze jaartelling al werd gebruikt voor menselijke consumptie. Quinoa bevat twee keer zo veel eiwit als rijst en bevat vier keer zo veel calcium als tarwe! Verder bevat Quinoa ook nog vitamine B, vitamine E, ijzer, koper, magnesium en aminozuren zoals lystine en cystineén. Deze essentiële aminozuren komen nauwelijks voor in andere graansoorten en worden door ons lichaam ook niet zelf aangemaakt. En alsof dat niet genoeg was is Quinoa ook glutenvrij, iets wat eveneens bijdraagt aan de populariteit van dit superfood! Er bestaan 3.000 verschillende soorten Quinoa maar de meest voorkomende zijn Wit, Rood en Zwart. Elke kleur heeft zijn eigen specialiteit. De witte Quinoa is de meest voorkomende soort. Het heeft een zoete nootachtige smaak. Omdat van de witte quinoa het vliesje is verwijderd bevat het iets minder vezels en nutriënten dan rode en zwarte quinoa. De Quinoa kan zowel koud als warm worden geserveerd.

Het gebruik van witte Quinoa

Quinoazaden worden gebruikt om rijst of couscous in gerechten vervangen. Spoel de Quinoa af en kook het in ongeveer 10 tot 15 minuten gaar. Quinoa is goed te combineren met vlees en vis.

Premium Quinoa Wit Heel Biologisch

Quinoa Wit Heel Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische superfoods komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Bij ons kun je daarom kwalitatief de beste mierikswortel kopen.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.