Vervallen

Puori SB3 Synbiotics

(0 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Puori SB3 Synbiotics? Kijk hier verder…

Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Gezondheid begint van binnen

 • 13 miljard levende probiotische bacteriën
 • Drie soorten prebiotische vezels
 • 200 mg vitamine C

Synbiotics SB3 is de ideale mix van probiotica, prebiotica en vitamine C.

 • Probiotica: Elke SB3-stick bevat 13 miljard levende probiotische bacteriën van enkele van 's werelds best gedocumenteerde stammen: BB-12 en PPC.
 • Prebiotica: Onze unieke mix van onverteerbare prebiotische vezel vindt zijn weg door het begin van je verteringsstelsel, zonder te worden afgebroken. Prebiotische vezels bieden een voedingsbron voor de gezonde bacteriën, zodat je het meeste voordeel uit je supplement haalt.
 • Vitamine C: Elke portie SB3 bevat 200 mg vitamine C en levert daarmee een dagelijkse dosis antioxidanten en eveneens kunnen bijdragen aan het normale functioneren van het immuunsysteem.

Voordelen

 • Kan bijdragen aan een gezonde darmflora:Je darmen bevatten biljoenen "goede" bacteriën, van verschillende soorten. Ze dienen als eerste verdedigingslinie tegen ongewenste ziektekiemen.
 • Kan bijdragen aan je gezondheid:Gezondheid en je goed voelen beginnen van binnen. SB3 is ontwikkeld als unieke formule om jouw darmen in goede gezondheid te houden. Enkele van 's werelds bekendste gedocumenteerde stammen, BB-12 en PCC, dragen bij aan de gezondheid van je darmen als het gaat om goede bacteriën. Alle levende organismen hebben echter voedsel nodig om te kunnen gedijen - de darmbacteriën zijn hier geen uitzondering op. Dankzij een volledig spectrum aan prebiotische vezels krijgen deze bacteriën alles dat ze nodig hebben om te floreren: net als jij
 • Kan een bijdrage leveren aan uw imuunsysteem

Kwaliteitsstandaarden

 • Glutenvrij:Geen zorgen, geen gluten.
 • GMP gecertificeerd:GMP regels bieden een richtlijn voor fabricage, testen en kwaliteitszorg.
 • Geen kunstmatige toevoegingen:Geen sucralose, aspartaam of kunstmatige kleurstoffen. We houden het graag eenvoudig.
 • Geen noten:Hypoallergeen.
 • Geen GGO:Bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Zorgt goed voor jou en het milieu.
 • Geen toegevoegde suikers:Wij geloven dat de natuur al zoet genoeg is van zichzelf.

Gebruik

We raden aan elke dag een stick te nemen, maximaal 30 minuten voor de maaltijd of tijdens een maaltijd. Meng eenvoudigweg de inhoud van een SB3-stick met koud vruchtensap of water voor een heerlijk drankje met cranberry-smaak. Onze unieke mix van probiotica, prebiotica en vitamine C is verkrijgbaar in gevriesdroogde individuele porties - zo kun je SB3 overal waar je gaat mee naartoe nemen. Omdat probiotische bacteriën worden geactiveerd door vocht, hebben we een innovatieve verpakking ontwikkeld, die 99.5% van het vocht weert en daarmee jouw SB3 beschermt totdat je klaar bent om het te drinken. Het is zo gemakkelijk, dat je SB3 overal mee naartoe kunt nemen.

Inhoud

Puori Synbiotica (SB3) 30 stuks

ingredienten

Fructooligosacharides, inulin, vitamin C (ascorbic acid). pectin, lactobacillus fermentum (PCC), natural cranberry flavour, bifidobacterium (BB-12©)

Waarschuwingen

Alleen bedoeld voor gebruik als voedingssupplement, niet gebruiken indien het veiligheidszegel gebroken is of ontbreekt. Dit product is een voedingssupplement en dient gebruikt te worden in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond uitgebalanc eerd dieet en niet als vervanging ervan. Alleen bedoeld voor gebruik als voedingssupplement, niet gebruiken indien het veiligheidszegel gebroken is of ontbreekt. Bewaar op een plek waar kinderen niet bij kunnen. Bewaar op een koele, droge en donkere plek.

Let op: Niet genetisch gemodificeerd. Glutenvrji. Manufactured in a GMP facility.

Kenmerken
Artikelnummer 99005-conf
Merk Puori
Private Label mogelijk? Nee
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op