Vervallen

Puori Wheyproteine Poeder Pure Chocolade

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Puori PW1 Wheyproteine Poeder Pure Chocolade? Kijk hier verder…

Extra accessories
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Van sterk naar sterker

Proteïnen zijn de bouwstenen van je spieren. Na een lange workout heb je proteïne nodig voor het herstel en de groei van de spieren die je getraind hebt. Puori PW1 is een biologisch, zuiver proteïne supplement voor iedereen die zijn of haar lichaam wil onderhouden, vormgeven, en een sterker en slanker lichaam wil bouwen.

Geweldige smaak

Puori PW1 biologische Whey proteïne is gemaakt van enkel topkwaliteit ingrediënten. De Proteïne en kokosnoot suiker zijn biologisch. De overheerlijke smaak komt van ofwel biologische cacao, echte biologische vanille zaden of hand geplukte zwarte bessen uit zweden. Deze zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zijn zorgen voor de heerlijke smaken van Dark chocolate, Bourbon vanilla en Nordic blackcurrant. Er zitten geen kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen of andere toevoegingen in PW1 biologische Whey proteïne.Elke portie bevat 20g proteïne, precies genoeg voor je spieren om bij te komen na je workout en om sterker te worden.

Oorsprong

Puori whey is gemaakt van Biologische melk en is vrij van GMO's, hormonen, pesticides en chemicaliën. PW1 bevat een hoog gehalte van het aminozuur Leucine dat helpt je lichaam bij het onderhoud en de bouw van spiermassa na het gewichtheffen, rennen of de training.

Waarschuwingen

Voedingssupplementen dienen geen gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde leefstijl te vervangen. Raadpleeg een arts voordat je het product gebruikt tijdens de zwangerschap of toedient aan kinderen jonger dan 11 jaar. Bewaar op een plek waar kinderen niet bij kunnen. Bewaar op een koele droge en donkere plek.

Kenmerken
Artikelnummer 99012-conf
Productvorm Poeder
Speciale Eigenschappen BIO
Merk Puori
Private Label mogelijk? Nee
Reviews
star star star star star
lekker
Ik gebruik Whey proteine voor het sporten en dus spierherstel. De pure chocolade is erg lekker, misschien dat ik de andere smaak nog ga kopen.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op