Probiotica pro-cyan 45 capsules

Bio-Kult Pro Cyan is een probioticamix met drievoudige werking door cranberry(veenbes) extract (36mg PAC's), 2 verschillende bacteriestammen en vitamine A.
Waardering:
100% of 100
€ 21,35
Op voorraad
SKU
462301
Verwachte levertijd: 1 werkdag(en)
  + -

  Omschrijving:

  Bio-Kult Pro - Cyan is een probioticamix met drievoudige werking door cranberry(veenbes) extract (36mg PAC"s),2 verschillende bacteriestammen en vitamine A.

  Allergie advies: Bio-Kult Pro-Cyan bevat sporen van soja en melk, deze worden gebruikt in de voedingsbodem van de stammen. Sporen van melk zijn op een niveau dat geen invloed heeft op mensen met lactose intolerantie

  Ingrediënten:

  Elke capsule bevat: minimaal 18 mg veenbes A-typ PACs en 500 miljoen probiotica micro-organismen (>5 x 1 miljard KVE/ capsules), gelijk aan 1,2 miljard probiotica micro-organismen per gram (1,2 x 10 miljard KVE/gram). De concentratie van 500 miljoen micro-organismen per capsule wordt gegarandeerd gedurende de houdbaarheidsperiode.

  Probiotica formule: Probioticumculturen: Lactobacillus acidophilus PXN 35 Lactobacillus plantarum PXN47

  Gebruiksaanwijzing:

  Dosering*: 1 tot 2 capsules één tot tweemaal daags met eten innemen.

  Zwangerschap: Bio-Kult Pro-Cyan is geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap maar we adviseren altijd overleg met uw arts of specialist voor dat u een voedingssupplement neemt.

  Kinderen tot 12 jaar: halve dosering.

  * Of zoals aanbevolen door uw arts of specialist. Dagelijkse aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Verpakking:

  Doosje met45 capsules in doordrukstrips.

  Disclaimer:

  Bovenstaande informatie is GEEN medisch of therapeutisch advies. Eventuele tekstuele fouten voorbehouden. Wij raden altijd aan supplementen te overleggen met een gekwalificeerd arts of therapeut. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.