Prei Poeder Wit Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Prei Poeder Wit Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 5,34
Op voorraad
SKU
80059-conf
+ -

Waar komt prei vandaan?

Prei is een plant uit de Narcisfamilie (Amaryllidaceae), die als groente wordt gegeten. De vroegste vermeldingen van prei vinden we in Egypte en Soemerië, zo'n 4000 jaar geleden, waar prei geteeld werd in de tuinen van koningen en pharao's.

Wat kun je met prei?

Prei wordt vooral gekookt gegeten, vaak verwerkt in salades en soep. Men kan het echter ook rauw nuttigen. Prei poeder wordt gebruikt als keukenkruid om vlees, kip, vis, sauzen of pasta op smaak te brengen. Probeer het ook eens als alternatief voor verse prei in de soep (voor als je niet van stukjes houdt). Je kunt prei poeder veel langer bewaren dan een bos verse prei en het is makkelijk op te bergen.

Over de gezonde eigenschappen van Prei:

Prei is vocht afdrijvend en bijzonder goed voor de keel, te gebruiken bij droge hoest en heesheid. Prei is rijk aan Vitamine C en Calcium. Ook bevat het kalium, magnesium en mangaan. De antioxidant en antibacteriële stof allicine is verantwoordleijk voor de speciale geur en smaak van prei.

Waar kan ik biologische prei kopen?

Gemakkelijk biologische prei kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische prei bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische prei aanbieding meer.

Prei Poeder Wit Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische prei komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Prei Poeder Wit Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Prei Poeder Wit Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Prei Poeder Wit Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.