Prei Poeder Groen-Wit Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Prei Poeder Groen-Wit Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 6,25
Op voorraad
SKU
80060-conf
+ -

Oorsprong Prei

Prei(Allium ampeloprasum var) is een plant uit de Narcisfamilie, die als groente wordt gegeten. Bekend is dat de Egyptische piramidebouwers, de Grieken en de Romeinen al prei aten. Vervolgens is de groente over heel Europa verspreid. De prei is een eenzaadlobbige plant. De plant is opgebouwd uit bladscheden en bladschijven, die over elkaar gevouwen heen zitten.

Verwerking tot Prei Poeder

De prei is het hele jaar door te oogsten. Na de oogst worden de prei gedroogd en dan verwerkt tot prei poeder. Het poeder heeft een fijne lichtgroene kleur. Prei poeder heeft een lichtzoete smaak en kan worden gebruikt als smaakmaker in vlees, kip, vis, sauzen en pasta. Het smaakt ook lekker in soep. Of probeer het eens in vegetarische roerbakgerechten.

Gezonde kenmerken Prei poeder

Prei is rijk aan vitamine C en mineralen zoals kalium, magnesium en calcium. Daarnaast is prei vochtafdrijvend en bijzonder goed voor de keel, te gebruiken bij droge hoest/heesheid.

Waar kan ik biologisch groen-wit prei poeder kopen?

Gemakkelijk biologisch groen-wit prei poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch groen-wit prei poeder bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch groen-wit prei poeder aanbieding meer.

Prei Poeder Groen-Wit Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch groen-wit prei poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Prei Poeder Groen-Wit Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Prei Poeder Groen-Wit Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Prei Poeder Groen-Wit Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.