Prei Gesneden Groen-Wit Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Prei Gesneden Groen-Wit Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 6,58
Op voorraad
SKU
80061-conf
+ -

Oorsprong Prei

Prei(Allium ampeloprasum var) is een plant uit de Narcisfamilie, die als groente wordt gegeten. Bekend is dat de Egyptische piramidebouwers, de Grieken en de Romeinen al prei aten. Vervolgens is de groente over heel Europa verspreid. De prei is een eenzaadlobbige plant. De plant is opgebouwd uit bladscheden en bladschijven, die over elkaar gevouwen heen zitten.

h2>Verwerking tot Prei Gesneden Groen-Wit

De prei is het hele jaar door te oogsten. Na de oogst wordt de prei gedroogd om zo de goede eigenschappen te concentreren en vervolgens in stukjes gesneden. Het heeft een groen-witte kleur, een lichtzoete smaak en kan worden gebruikt als smaakmaker in vlees, kip, vis, sauzen en pasta. Het smaakt ook lekker in soep. Of probeer het eens in vegetarische roerbakgerechten.

Gezonde kenmerken Prei Gesneden

Prei is rijk aan vitamine C en mineralen zoals kalium, magnesium en calcium. Daarnaast is prei vochtafdrijvend en bijzonder goed voor de keel, te gebruiken bij droge hoest/heesheid.

Premium Prei Gesneden Groen-Wit Biologisch

Prei Gesneden Groen-Wit Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogde groenten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.