Pompoenpitten Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Pompoenpitten Poeder BIO? Kijk hier verder…
Vanaf € 4,05
Op voorraad
SKU
80058-conf
+ -

Productieproces van Pompoenpittenpoeder

Pompoenpitten poeder wordt gemaakt van pompoenpitten. Pompoen pitten zijn meestal plat en asymmetrisch ovaal. Ze hebben witte buitenste schillen en zijn na het verwijderen van de schil wit van kleur.

Na het oogsten van de pompoen worden de pitten verwijderd en schoongemaakt. Hierna wordt uit de pitten een olie geperst. De pitten pasta, die na de extractie van de olie overblijft, wordt gedroogd en tot een fijn poeder vermalen.

Gebruik

De pompoenpitten poeder bevat vezels, vitaminen en proteïnen. Daarnaast bevat het poeder veel antioxidanten, zoals carotenoïden en vitamine E.

Deze poeder is te gebruiken in verschillende voedingsmiddelen, zoals smoothies, sappen, melk en yoghurt. Een geweldige manier voeg je extra gezonde ingrediënten toe aan diverse gerechten.

Premium Pompoenpitten Poeder BIO

Pompoenpitten Poeder BIO van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogd fruit komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.