Pizza Kruidenmix Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Pizza Kruidenmix Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 5,58
Op voorraad
SKU
41540-conf
+ -

Zelf biologische Pizza-, Pasta en Tomatensaus maken?

Deze speciale kruidenmix is 100% biologisch, zonder toevoegingen. Hij bestaat uit de volgende biologische ingrediënten: Paprika, Oregano, Peper, Basilicum, Tijm, Koriander, Rozemarijn, Ui, Marjolein en Zonnebloemolie.

Pizza Kruidenmix toepassingen

Met deze pizza kruiden kun je niet alleen pizza’s op smaak brengen maar ook pastagerechten en tomatensauzen. Het geeft je sauzen een aangename peperscherpe en licht fruitige paprika smaak.

Premium Pizza Kruidenmix Biologisch

Pizza Kruidenmix Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische kruiden en specerijen mixen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.